IMG_6958  Delia Antal si Horia TecauDelia Antal alaturi de Horia Tecau si Jean-Julien RojerIMG_6884

Actrita si regizoarea Delia Antal a avut un weekend plin. Alaturi de cativa prieteni si protagonisti ai documentarului “Wild Carpathia”, Delia a fost sambata invitata lui Horia Tecau la finala de la Wimbledon, acolo unde tenismanul roman si olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul patru, a castigat, sambata, proba masculina de dublu din cadrul turneului.
Actrita Delia Antal l-a sustinut pe Horia Tecau si a fluturat steagul Romaniei in tribunele de la Wimbledon. In plus, patrioata din fire, Delia si-a “atasat” tricolorul la sapca si si-a pus si in piept o panglica cu acesta.
“Am fost invitații lui Horia Tecau si m-am bucurat ca l-am putut sustine din tribune. Am fost împreuna cu Paul Lister, filantrop, si Charlie Ottley, scriitor si prezentator “Wild Carpathia”. Ei sunt de altfel si doi dintre protagoniștii noului meu film documentar despre romani de calitate si Romania. Jocul a fost incredibil, un super scor bine meritat. Am făcut galerie mare, ma dureau palmele la cat am aplaudat. Eram doar cativa romani si straini care tineam cu Romania si restul de 15000 de oameni, erau britanicii care il sustineau pe fratele lui Andy Murray, inclusiv Andy era la câteva scaune de noi, si el striga. Deci a trebuit sa fim foarte galagiosi, sa facem galerie si cred ca am reușit. Am plecat de acasa cu gandul ca o sa castigam, nu stiu de ce, eram sigura. Aveam o sapca de tenis si am redecorat-o, i-am pus o panglica cu tricolorul Romaniei si am avut si un steag pe care l-am fluturat pe tot parcursul partidei. A fost o zi de neuitat. Ma bucur enorm pentru Horia Tecau si sa speram ca e doar inceputul!”, a declarat Delia Antal dupa meci.
“Sunt foarte fericita ca a castigat Romania, suntem in gura presei peste tot pentru un motiv pozitiv, in sfarsit! Toata lumea s-a uitat la aceasta partida, inclusiv la televizor, ca sa-i urmareasca pe fratele lui Andy Murray, Jamie Murray, si John Peers adversarii lui Horia Tecau, dar si pe Jean-Julien Rojer. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am castigat! E un lucru foarte bun pentru noi, romanii rataciti prin lume! Asta încerc sa fac eu cu ajutorul noului meu documentar. Sa le aratam tuturor ce romani excepționali avem si ce locuri minunate are Romania”, a mai completat actrita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *