femeie-cu-sticla-de-lapte-651x420

Dacă ai părul uscat, aspru, fără strălucire şi nu ştii la ce tratament să mai apelezi pentru a-i reda aspectul frumos, e cazul să cauţi în frigider! Banalul lapte poate reda strălucirea părului şi, mai mult decât atât, îl va hidrata şi îl va face foarte uşor de coafat.

Probabil că ai mai auzit până acum de legendele conform cărora Cleopatra făcea baie în lapte. Ei bine, există un sâmbure de adevăr în spatele acestei poveşti – laptele conţine proteine şi grăsimi benefice pielii şi părului, iar mineralele din el pot face minuni pentru părul tău tern.

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de beneficiile laptelui asupra părului tău este să pui nişte lapte într-un recipient cu pulverizator (opţional poţi adăuga şi o lingură de miere) şi, de două ori pe săptămână, să-ţi pulverizezi părul cu amestecul rezultat ori cu laptele simplu. Părul trebuie strâns într-un prosop 30 de minute apoi, iar la final te poţi spăla ca de obicei.

Laptele conţine proteine, grăsimi, minerale şi multe vitamine, mai ales din complexul A şi B, şi ajută părul să-şi recapete strălucirea şi supleţea. Vei vedea că părul va fi mai uşor de coafat, nu se va mai electriza atât de repede şi, în general, va arăta mult mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *