scortisoara_size1

Scorțișoara poate fi folosită în multe tratamente cosmetice, însă masca pe care ți-o prezentăm te va scăpa de mulți aruncați pe produsele de îngrijire a părului sau pe ședințele lungi și uneori inficiente de la coafor.

De ce să te speli cu SCORȚIȘOARĂ pe cap: Efectul este de-a dreptul uluitor!
Sursa foto:Revista TEO

DE CE SĂ TE SPELI CU SCORȚIȘOARĂ PE CAP. Părul tău are nevoie de vitalitate și strălucire iar pentru a obține aceste două elemente importante din cartea ta de vizită (se știe că bărbații se uită atent la podoaba capilară a unei femei, dincolo de alte părți ale corpului) e nevoie de multe ori de schimbări radicale precum vopsirea părului.

Scorțișoara chiar asta face: te ajută să îți decolorezi părul cu două nuanțe! Dacă ai părul gras și nu te-ai vopsit de mult, folosește cu încredere o mască bazată pe scorțișoară. Masca este compusă din: 4 linguri de praf/pudră de scorțișoară, 2 linguri de miere de salcâm, 5 linguri de șampon simplu și 2 stropuri de apă oxigenată. Freacă bine părul murdar cu aceste ingrediente amestecate la un loc, stai așa timp de 35 de minute după care limpezește-ți părul cu apă curată.

sursa: teotrandafir.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *