par-1

Ne chinuim destul de des sa gasim cea mai buna coafura pentru parul ondulat sau cel mai bun mod de a avea o tunsoare potrivita parului ondulat insa rareori reusim.

Iar raspunsul pentru care femeile cu parul ondulat intampina astfel de greutati ar putea fi unul cat se poate de simplu, daca ne atintim un pic atentia spre desoperirile stiintifice din ultima vreme.

Asadar, se pare ca oamenii cu parul ondulat au o predispozitie genetica sa arate astfel. Mai clar, cercetarile au aratat ca modul in care se curbeaza un fir de par depinde de natura foliculului sau.

Astfel, atunci cand un folicul este asimetric, firul de par este oval si tinde sa se curbeze. Cand foliculul este simetric, firul de par va creste cilindric rotund si drept. In aceste conditii, este inutil sa iancercam coafuri nepotrivite pentru parul ondulat, precum cele bob sau cele pana la umeri.

Potrivit medicilor, femeile cu parul ondulat nu trebuie decat sa poarte parul exact asa cum le creste, adica natural si lung. Insa, in orice situatie este potrivita si o coafura destinata acestui tip de par, dupa cum se observa in imaginile de mai jos.

Afla ce vedete au parul ondulat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *