crema-antivergeturi-680x420

Cu toate că pe Internet circulă o mulțime de rețete de tratamente antivergeturi, de făcut acasă, am căutat mult și ne-am documentat pentru a-ți spune rețeta uneia care chiar funcționează. Compusă din doar trei ingrediente, această cremă te va ajuta să-ți îmbunătățești considerabil aspectul pielii, în zonele cu probleme, după doar câteva aplicări.

Cum prepari crema antivergeturi din trei ingrediente

În primul rând, ingredientele de care vei avea nevoie sunt uleiul de cocos, câteva picături de vitamina E și o lingură de unt de shea pur, nerafinat. Toate ingredientele vor costa aproximativ 100 de lei, însă merită toată investiția pentru că ele pot fi păstrate la frigider și îți poți prepara suficientă cremă antivergeturi din ele, cât să-ți ajungă cel puțin șase luni.

Amestecă-le bine – o lingură de unt de shea, o linguriță de ulei de cocos și 5 picături de vitamina E și păstrează totul la frigider. Vei vedea că amestecul se va întări puțin la rece, însă nu este nicio problemă, pentru că în contact cu pielea această cremă antivergeturi se va topi usor și se va absorbi imediat, fără a lăsa acea senzație neplăcută de cremă grasă.

Cum folosești crema antivergeturi

O poți folosi fără probleme dimineața și seara, după duș, însă dacă nu ai timp pentru două aplicări zilnice, o poți aplica doar seara. Masează ușor zona cu probleme, așteaptă să intre în piele și bucură-te apoi de senzația plăcută pe care ți-o va oferi această cremă.

După aproximativ două săptămâni de aplicări zilnice vei vedea primele rezultate – dacă vergeturile roșii, proaspete, aproape că nu se vor mai vedea, cele mai vechi, sidefii își vor îmbunătăți și ele aspectul.

Foto: 123rf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *