cori 3 cori 4

Cori Grămescu vă invită la un maraton de frumusețe, ”Beauty Tunnel”, ce are loc în acest weekend la Plaza România.

A fi mereu frumoasă înseamnă, în primul rând, să ai un corp sănătos și un tonus bun. De aceea, Plaza România organizează în perioada 28-29 martie de la ora 18:00, un eveniment dedicate femeilor, care doresc să afle cele mai noi secrete ale frumuseții.
Invitata specială va fi Cori Grămescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutriţionist, care îți dezvăluie cele mai rapide tehnici, pentru un corp de invidiat. ”În acest weekend, la Plaza România în București, are loc un adevărat maraton al frumuseții, la care sunteți invitatele mele speciale! Sâmbătă și duminică, de la ora 18:00, voi susține un seminar dedicat stilului de viață sănătos. V-am rezervat un loc în public și vă aștept în număr cât mai mare. Intrarea este GRATUITĂ!”, a scris Cori Grămescu pe  Facebook.

afiscori 5

Tot aici, cei mai cunoscuți profesioniști în arta frumuseții te vor ajuta să-ți reinventezi stilul, să-ți evidențiezi atuurile și să fii în ton cu cele mai noi tendințe ale anului 2015. În cele două zile de sărbătoare, între orele 15:00 – 19:00, hair stylistul Sorin Papacioc și make-up artist-ul Corina Brăilescu îți vor oferi sfaturi de look, îți vor spune care sunt tendințele în hair și make-up din noul sezon, iar pentru ca răsfățul să fie complet iti vor asigura un coafat si un machiaj profesionist.
Pentru tips and tricks despre cum să fii frumoasă în orice situație (la birou, la întâlnirea cu iubitul sau pur și simplu când ieși la o plimbare în parc cu prietenele), Denisa Luntraru fashion blogger și beauty editor-ul Alina Gavrila de la Ele.ro vin să se întâlnească cu tine.
Pe 28 martie vei afla cum îți alegi parfumul și ținuta perfectă – „ABC vestimentar feminin”, iar pe 29 martie lectorii Fundației Calea Victoriei te vor îndruma, cu demonstrații practice, în lumea tendințelor – fashion Primavară / Vară 2015 și a trucurilor pentru un machiaj impecabil, atât de zi cât și de seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *