Afis International Artiscan (1)
Actrița Claudia Motea se află în Belgia, unde va susţine un spectacol miercuri, chiar de Buna Vestire.
„Pe 25 martie, voi juca la de Sala Teatru a Centrului de Cultură Flamand aflat în inima Bruxelles-ului, pentru comunitatea româno-belgiană, la invitația a doi reprezentanți de seamă ai diasporei: Liviu și Carmen Drăghici Hopartean. Este vorba despre piesa: ”Iubește-mă, America!”, în care voi interpreta opt roluri. Este un spectacol de teatru-film, susținut și cu un material autobiografic, jocul actoricesc și conceptul regizoral (Maestrul AL.G.Croitoru) cucerind de-a lungul timpului, publicul, din întreaga lume”, a declarat Claudia Motea, pentru publicația online www.iClara.ro.
Astfel, actriţa va fi singură pe scenă, într-un „one woman show” de excepție!

„Voi interacționa cu celelalte șapte personaje filmice dar și cu publicul. De fiecare dată, reprezentațiile acestei piese s-au bucurat de mare succes în rândul auditoriului, pentru că este o comedie dramatic, la care se râde/plânge foarte mult”, a mai spus Claudia Motea.                                                                                                                                                      De altfel, acest proiect cinematografic, „Iubește-mă, America!” s-a bucurat de premii și distincții la festivaluri internaționale (Premiul de Dramaturgie, Cea mai bună actriță, Cea mai bună producție, Premiul de popularitate, People s Choice) și a primit o nominalizare la Brickenden Award, similar cu Premiul de Excelență în Teatru Canadian 2007, iar în România a primit Trofeul Hyperion la Festivalul Internațional de Teatru și Film- Hyperion Fest 2011.

„Sunt foarte fericită pentru această călătorie la Bruxelles pentru că voi avea ocazia să mă reîntâlnesc cu Liviu și Carmen Drăghici Hopartean și să văd realizările lor frumoase de acolo, printre care radioul Arthis și școala româno-belgiană. Totodată mă voi întâlni cu doi oameni importanti ai Federației Americane a Industriei Muzicii de Film, Shari Hoffman, directorul executiv și celebrul compozitor Dennis Dreith, cel care va compune muzica viitorului meu film artistic de lungmetraj „Spovedanii”, a povestit Claudia Motea.

One thought on “Actrița Claudia Motea, spectacol de excepție la Bruxelles!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *