Cu totii trecem prin tot felul de experiente menite sa ne scoata din zona de confort, si incepem sa dam vina pe Dumnezeu, si sa spunem ca nu ne iubeste, nu ne ajuta, de ce ne face sa trecem prin asta, etc. Nu este vina lui Dumnezeu ca se intampla lucruri rele, acestea ti se intampla, si te afecteaza, din cauza faptului ca tu el percepi asa. Orice eveniment cu conotatie negativa este de fapt un eveniment menit sa te invete ceva. Daca persista, sau se repeta, este clar ca nu-ti inveti lectia.

Niciodata sa nu mai spui sau sa nu-ti mai adresezi intrebarea: „De ce permite Dumnezeu sa se intample asta”, de fiecare data cand mai vezi vreo nenorocire. Dumnezeu nu face nimic, tu esti cel care permiti asta, indiferent ca este vorba despre tine sau de alte persoane. Asadar, data viitoare cand mai vezi ceva ce nu-ti place, cere-i lui Dumnezeu sa intervina, sau sa te faca pe tine sa vezi care-i motivul pentru care se intampla asta.

Data viitoare cand ceva se intampla in viata ta, si nu stii cum sa gestionezi, cere-i ajutorul lui Dumnezeu, si lasa deoparte ego-ul. Asculta-ti intuitia, si lasa-l pe Dumnezeu sa intervina. De exemplu, poti sa-l intrebi pe Dumnezeu daca este bine sau nu sa iei o anumita decizie sau sa faci ceva anume, si da un termen de 48 de ore. Cu siguranta o sa observi tot felul de sincronicitati care incep sa se intample in viata ta, precum si manifestari fizice. Mai ramane ca tu sa le pui cap la cap, si sa actionezi.

In ceea ce priveste toate nenorocirile care se intampla in lume, nu mai da vina pe Dumnezeu. Poate ca acele spirite in alta viata au facut ceva rau, si acum platesc, sau au ales existenta asta, intocmai ca sa invete anumite lectii, etc. Poti mai bine sa-i binecuvantezi, si sa-l rogi pe Dumnezeu sa intervina in viata lor.

– See more at: http://www.misiunepersonala.com/cere-lui-dumnezeu-sa-intervina-viata-ta/#sthash.QLdUnoQL.dpuf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *