Linia inimii, pe palma mâinii dominante, este un indicator important al personalităţii şi, pe lângă asta, îţi dezvăluie calităţile, defectele şi chiar modul în care eşti perceput de cei din jur.

A) În cazul în care linia inimii se termină sub degetul mijlociu, te-ai născut pentru a fi lider, scrie apropotv.ro. Eşti o persoană ambiţioasă, independentă şi inteligentă. Judeci destul de mult înainte de a lua o decizie. Ai un comportament autoritar şi de cele mai multe ori domini persoanele cu care intri în discuţii. Eşti o fire destul de rece şi insensibilă în relaţiile cu cei din jur.â

Citeşte şi Nu vă spălaţi pe mâini ? Iată ce „lume” periculoasă se ascunde în palmă FOTO

B) Dacă linia inimii se termină între degetul arătător şi mijlociu, atunci eşti persoană care se lasă foarte uşor influenţată. Asculţi sfaturile tuturor şi de aceea eşti uneori ezitant în deciziile pe care le iei. Pentru că ştii să asculţi pe toată lumea, eşti considerat a fi o persoană de încredere. O calitate deosebită este aceea că ai foarte mult bun simţ.

C) În cazul în care linia inimii se termină sub degetul arătător, în adâncul tău eşti o fire intuitivă. Eşti tipul de persoană care înţelege oamenii cu adevărat. Prin gesturile şi gândirea ta, nu laşi pe alţii să vadă cât de multe ştii. Eşti o persoană care citeşte omul doar ascultând tonalitatea vocii. Pe lângă faptul că citeşti oamenii, ştii foarte bine cum poţi fi şi tu citit. Ştii foarte bine când eşti manipulat şi ştii să manipulezi şi tu la rândul tău, însă destul de rar recurgi la asta.

Citeste mai mult aici.
One thought on “Ce te aşteaptă în viaţă, în funcţie de linia inimii”
  1. Linia inimi la mine se termina antre degetul aratator sicel mijlociu. Ce lucruri ma asteapta an aceasta viatza ? Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *