banane-coaja-neagra-680x365

Eviti sa le cumperi sau iti plac la nebunie bananele cu coaja neagra? Crezi ca sunt deteriorate si ca ti-ar putea face rau, sau le preferi in locul bananelor „verzi”? Specialistii japonezi ne aduc vesti uimitoare despre bananele cu coaja neagra, scrie site-ul frunza-verde.ro.
Bananele foarte copate, cu coaja moale, cu pete maronii sau chiar cu coaja neagra, contin unele substante exceptionale pentru sanatatea noastra, aceste substante active gasindu-se doar in bananele ajunse la maturitate.
Bananele cu coaja neagra combat CANCERUL
Bananele foarte copate contin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanta foarte activa asupra celulelor tumorale, pe care le ataca si de ucide. TNF este folosit in oncologie pentru a trata pacientii cu cancer, iar bananele coapte contin un TNF natural foarte puternic.
Sursa: voceatransilvaniei.ro

One thought on “Ce păţeşti dacă mănânci banane cu coaja neagră? Ce spun specialiştii japonezi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *