4 tipuri de prieteni la care trebuie să renunți

femeie-care-sta-cu-prietenele-ei-680x420

Primăvara nu este momentul potrivit să îți cureți doar organismul, ci și viața. Vezi 4 tipuri de prieteni la care ar trebui să renunți.
Numeroase studii au arătat că prietenii sunt foarte importanți pentru sănătatea ta, dar unele relații s-ar putea să te afecteze. Prieteniile toxice pot duce la stres, frustrare și îți pot pune chiar în pericol relațiile cu cei dragi, potrivit yahoohealth.com. Este important să îți dai seama ce fel de oameni îți fac rău și au un efect negativ asupra vieții tale.
Prietenul foarte competitiv
Prietenii buni te inspiră să fii mai bun și să îți depășești continuu condiția. Sunt fericiți pentru tine și se bucură când reușești. Când, însă, se simt amenințați de succesul tău, trebuie dați la o parte. O persoană care este în competiție cu tine nu va fi niciodată sinceră și va încerca întotdeauna să profite de slăbiciunile tale ca să se pună într-o lumină bună.
Prietenul cu atitudine negativă
Stările de spirit, indiferent dacă sunt bune sau rele, sunt contagioase. Cercetările au arătat că, atunci când ești într-o stare proastă, trebuie să povestești și întâmplări fericite, pentru a crea un echilibru. În caz contrar, starea ta negativă îi va afecta și pe ceilalți. Nimeni nu spune să dai la o parte un om care are o perioadă mai grea, dar dacă acest lucru se întâmplă frecvent, poate ar trebui să te gândești bine cât de importantă este persoana pentru tine.
Prietenul care te trădează
Prietenii vor greși față de tine și poate te vor dezamăgi, dar vor merita, cu siguranță, a doua șansă. Când, însă, un astfel de comportament devine frecvent, este momentul să renunți la relație.
Mai mult aici.

sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media