Atmosfera-astrala-a-lunii-iulie-2015--Afla-cum-te-influenteaza-

Luna iulie este din nou o perioada in care vom avea de-a face cu multa apa – si la propriu si la figurat. Apa isi face simtita prezenta in vietile noastre, ne accentueaza emotiile si ne ajuta sa ne facem ordine in suflet.

Semnele de Apa sunt locuite de planete. Semnul Pestilor este vizitat de Neptun si Chiron, ceea ce inseamna ca acesti nativi vor trai fiecare experienta la intensitate maxima. Trebuie sa fie foarte atenti la tot ce se petrece in jurul lor, sa deschida bine ochii si sa nu reactioneze la nervi.

Este important sa incerce sa intre in contact cu Divinitatea si sa rezolve orice problema cu rabdare si calm. Moralitatea ar trebui sa primeze in viata lor in aceasta perioada. Semnul Racului va fi vizitat de Soare si Marte, dar si de Mercur incepand cu 9 iulie. Foarte important pentru acesti nativi va fi aspectul de Luna Noua ce se va forma in preajma datei de 16 iulie. Revelatiile vor fi nenumarate, accentul cade pe emotii si sentimente sau pe relatia cu locurile natale. Semnul Scorpionului este vizitat de Saturn, iar acesti nativi vor avea dorinta sa isi contureze personalitatea.

Semnele de Foc vor fi si ele prezente puternic in aceasta perioada. Berbecul si Leul gazduiesc planete grele, cu miscare lenta, ceea ce inseamna ca este recomandata prudenta in cazul lor. Gandurile frumoase si vorbele de duh trebuie sa fie prezente in relatiile cu ceilalti. Aceste semne trebuie sa retina ca vor primi ceea ce ofera.

Semnele de Pamant sunt active in aceasta luna, cel mai mult Capricornul, pus in miscare de Pluto, apoi Fecioara, datorita influentei planetei Venus incepand cu data de 19 iulie. Vor fi momente in care toate aceste semne despre care am vorbit se vor oglindi in ceilalti. Unele persoane vor fi dezamagite de ceea ce vor vedea, in timp ce altele vor avea posibilitatea sa schimbe unele lucruri in viata lor.

Dintre Semnele de Aer, Balanta si Gemenii se apropie de Semnele de Pamant. Astfel, pot duce la unele evenimente placute sau la experiente greu de „respirat”. Aspectele vor cadea pe segmentul socio-profesional, aceste persoane fiind nevoite sa incheie unele capitole importante din viata lor.

Sursa: astrocafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *