ann

Talentata Annely Cole a pornit, de 4 ani, o cariera solo, dupa ce trupa care a consacrat-o a hotarat sa se desparta. Artista a reusit, in tot acest timp, sa lanseze 5 single-uri, doua dintre ele cu videoclip, un canal video unde isi posteaza retetele culinare proprii, dar si numeroase aparitii TV si radio atat in tara cat si peste hotare. 
Pentru ca solicitarile de concerte apar si ca urmare a succesului avut cu piesele fostei formatii, cantareata a inceput sa ia in calcul si posibilitatea de a reveni, pe scena, alaturi de ceilalti membri ai sai, ba chiar sa organizeze un „recoming” cu Sweet Kiss.
„Nu exclud varianta de a reuni trupa Sweet Kiss, in viitorul apropiat. Deja, am discutat acest subiect cu fostii mei colegi, idee pe baza careia vom dori sa organizam turnee in tara si strainatate. Multa lume, inca, ne solicita, pentru a canta din ‘Alin, Alin’, ‘Floare alba, Floare neagra’, atat in emisiuni cat si concerte, fapt ce ne-a pus pe ganduri sa refacem trupa. Cert este ca, daca vom face acest pas, nu voi renunta la cariera mea solo, ci voi merge in paralel. In scurt timp, voi lansa un nou single, aparte de ce am scos pana acum.”, a declarat Annely Cole.
Trupa Sweet Kiss, adica Nicoleta, Irina si Laurentiu, a reusit sa cucereasca publicul, in perioada anilor ’90, cu piesele „Alin, Alin”, „Floare albă, floare neagră”, „M-ai părăsit nu-mi pasă”, „Ploua” etc, iar in 2004 cei trei membri au luat decizia de a porni pe drumuri separate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *