amadeus-56amadeus-45

Amadeus, marea schimbare de Dragobete: canta jazz si lanseaza piesa Nu stiu daca vreau”

Amadeus lanseaza, in prag de Dragobete o piesa cu influente jazz ale anilor ‘20, ce prezinta, in premiera, o noua abordare muzicala a cunoscutului cvartet.

Cele patru artiste au inregistrat, alaturi de trupa live cu care evolueaza in concerte, „Nu stiu daca vreau”, o compozitie semnata de Xenti Runceanu, cu un mesaj inedit pentru Ziua traditionala a indragostitilor.

„Nu stiu daca vreau sau daca nu vreau/papucii sa ti-i dau”, canta cele patru artiste pe refrenul piesei, dand startul unei serii de situatii care prezinta indecizia generala a femeilor intr-o relatie amoroasa.

„Stiu, sunt complicata/Ma astepti de-o ora/Eu nu sunt gata

Ma suni intr-una/Hai, vii odata?/ Si-asta nu e tot

Sunt sofisticata/Ca orice femeie adevarata

Gandesc de doua ori/Si-aleg o data (…)

Spune-mi de care/ochelari de cal sau ochelari de soare

Porti cand esti cu mine, oare/de nu observi ca

Iubirea o floare/N-ai grija ei, se ofileste-n soare

O fura altul dintr-o miscare/Cand nu esti atent (…)

Spui ca vrei/Si eu as vrea

Te cam grabesti/Nu-mi place asa

De vrei sa pleci/Adio si nu ma uita (…)

Imi spui ca vrei/Parca si eu as vrea

Te cam grabesti/Mie nu imi place asa

Ai vrea sa schimbi/Ce nu poti schimba

Ai vrea sa pleci/Dar pierzi ce puteai avea”, sunt cateva din versurile piesei cu care cele patru artiste si-au surprins placut admiratorii.

Noua piesa a trupei Amadeus este construita pe un ritm de Charleston parca desprins din recentul film de succes al lui Leonardo DiCaprio, „The Great Gatsby”. Noua abordare artistica a formatiei vine sa completeze spectacolele concept pe care le sustine la evenimente, unde, alaturi de bandul live, interpreteaza piese proprii dar si multe piese internationale.

Mesajul piesei Nu stiu daca vreau vine sa completeze tema seminariilor pe care Andreea Runceanu, membrul fondator Amadeus, le sustine in calitate de life coach.

Seminariile „Fericirea in cuplu” le dezvaluie participantilor secretele unei relatii fericite cu partenerul de viata, in contextul in care, in prezent, relatiile de iubire par din ce in ce mai firave.

Urmatorul seminar „Fericirea in cuplu” va fi sustinut de Andreea Runceanu in luna martie. Detaliile despre inscriere vor fi anuntate de cunoscuta artista pe blogul ei, www.andreearunceanu.ro si pe pagina acesteia de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *