Adrian Ţuţu revine cu un single exploziv

adi tutu

Dupa ce a decis la inceputul anului sa paraseasca Bucurestiul si sa revina in orasul natal, Focsani, Adrian Tutu revine cu forte proaspete si lanseaza un nou single exploziv: „Mai tare”.

Dupa aproape patru ani petrecuti in Capitala, in lumea show-bizz-ului, focsaneanul Adrian Tutu, care a castigat prima editie a concursului organizat de Pro TV, a revenit in orasul natal si se ocupa in continuare de muzica: „De cand m-am intors la Focsani mi-am facut studio si m-am apucat de productii muzicale si productie video”, spune Tutu.
Astazi, tanarul artist lanseaza piesa „Mai tare”, produsa in totalitate de el, intr-un studio amenajat la un prieten: „La aceasta piesa am facut productia muzicală, versurile, liniile melodice, mix-ul , masterul cat si video lyrics-ul”, mai spune Adrian Tutu.
„Am lucrat cateva piese pana am facut ideea piesei „Mai Tare” si mi-a placut extraordinar de mult. M-am hotarat sa o fac pentru ca, recent, chiar am trăit experienta din text. Aceasta piesa am facut-o exact cum am simtit si este scrisa din suflet. Mie imi place foarte mult si am incredere in ea. Sper ca si vouă o sa va placa si va doresc auditie placuta”, a mai adaugat Tutu.
Pe langa noul single „Mai tare”, Tutu pregateste si multe alte surprize, despre care o sa aflati mai multe la momentul oportun. Mai mult, pe viitor tanarul artist vrea sa faca productii si pentru alti artisti.
Pana atunci, ascultati mai jos noul single Adrian Tutu – „Mai tare”:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro