1Adora_key

Adora pregăteşte noi surprize muzicale.

După ce a colaborat cu nume precum Raoul Russu, F.Charm sau Ozana Barabancea, Adora vrea să înregistreze o super piesă la care lucrează de zor.

Adora va fi chiar şi de ziua ei de naştere (15 aprilie) ocupată cu înregistrările, astfel încât fanii vor avea parte de mai multe suprize din partea solistei, care s-a trasformat în Marilyn Monroe, dar şi în Crăiasa Zăpezii şi a pozat pe străzile din Milano.

1011
Totul despre Adora
Solista a intrat pe piața muzicală românească în vara anului 2012, atunci când a lansat piesa „Rockin’ the club”, o melodie cu un beat puternic. A urmat piesa „The one”, scrisă chiar de ea într-un moment de inspirație, apoi „Mi amor”, care a beneficiat de un remix realizat de Raoul Russu. La începutul lui iunie 2013, Adora a lansat primul videoclip din carieră, pentru piesa „Crazy love”, videoclip ce a fost filmat în Grecia. Prima melodie în limba română a artistei a fost „Noaptea e lungă”, o piesă dedicată fetelor ce petrec în club.
Piesa de vară a anului 2014 s-a numit “Ne Atragem”, iar în noiembrie Adora a lansat un videoclip plin de culoare şi dinamism la piesa “Up Now”. Adora a avut parte de colaborări cu Class ( “Crazy Love”, “Mi Amor”, “The One”, “Rockin’ the Club”), Raoul Russu: (“Noaptea e lungă”, “Ne Atragem”, “Up Now”), F.Charm: ( “S.O.S”), Ozana Barabancea: colindul “Crăciunul”, Sotto Intesso: “Sentimente evidente”
Încă de copil Adora e atrasă de muzică şi artele plastice. A pictat icoane pe sticlă, iar lucrarile sale din lut ars au ajuns la cele mai cunoscute expoziţii. Primul instrument studiat a fost vioara, iar de curând artista a început şi lecţiile de pian. Din 2011 Adora e elevă la “Şcoala de Muzică Crina Mardare”.

Pasiuni

Adorei îi place să călătorească şi să descopere noi culturi. Iarna merge la ski iar vara face snorkeling. Când are timp joacă tenis, merge la kangoo jumps, cu bicicleta, cu patinele sau rolele. Îşi doreşte ca la un moment dat să îşi cumpere un cal, pentru că animalele îi transmit o energie aparte.
De curând, Adora a început să scrie şi pe blogul său, pentru a fi mai aproape de fani. Periodic ea se implică în proiecte sociale şi caritabile, fie că e vorba de concerte sau donaţii.
https://www.facebook.com/Adora.Music.Official www.adoramusic.ro

Adora cat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *