THIS POISON DESTROYS YOUR BONES, BUT MANY DRINK IT EVERY DAY!
V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu organismul dumneavoastra dupa ce beti o doza de Cola?
Multi oameni nu se gandesc la asta si nici nu considera ca este important. Insa, aceasta bautura populara, de culoare inchisa, are un impact substantial asupra organismului. Dr West Conner, un “Farmacist renegat” a scos in evidenta, pe pagina lui de internet, aceste impacte:
Primele 10 minute
Dupa ce ati consumat o doza de Cola, organismul dumneavoastra este bombardat cu zahar. Mai concret, doar ce ati consumat 10 lingurite de zahar, adica doza zilnica recomandata. Organismul dumneavoastra nu poate dizolva acest aport si asta din cauza fosfatilor pe care ii contine si care sunt responsabili cu gustul.
Dupa 20 de minute
Aportul de glucoza este imens iar organismul elimina insulina doar o singura data. Ficatul incepe sa lucreze imediat si transforma zaharul in grasimi.
Dupa 40 de minute
Acum, cafeina prezenta in Cola a fost absorbita total de organism. Ficatul elimina si mai mult zahar in sange. Nu va mai simtiti extenuati si asta datorita blocajului receptorilor adenozinei.
Dupa 45 de minute
Organismul elibereaza si mai multa dopamina, care stimuleaza placerea din cerebel. Exact efectul heroinei.
Dupa 60 de minute
Fosfatul duce zincul, magneziul si calciul spre sistemul digestiv, ingreunand digestia. Acesta este efectul dozei crescute de zahar, blocand eliminarea calciului prin urina, acesta din urma depunandu-se in zone nedorite.
Putin dupa 60 de minute
Acum isi fac simtita prezenta proprietatile diuretice ale cafeinei. Veti simtii nevoia imediata sa mergeti la toaleta, cand veti elimina zincul, calciul si magneziul, care trebuiau sa va alimenteze oasele, dar si apa, sodiul si electrolitii.
Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *