A murit Nelu Ploieșteanu!

A murit cântărețul Nelu Ploieșteanu, după ce a pierdut lupta cu temutul coronavirus. Artistul va fi îngropat lângă fiul lui, în Cimitirul Străulești 2.

Nelu Ploieșteanu a murit azi noapte la ora 1.00 la secția ATI a Spitalului Floreasca, unde se afla internat din data de 18 martie, după ce a fost despistat cu coronavirus. Inițial, el a fost la spital pe 11 martie și a ieșit pe semnătură. Pentru că se simțea mai rău, Ploieșteanu a revenit la Floreasca după câteva zile.

Ne-a parasit si Nelu Ploiesteanu

Cântărețul a murit la numai o săptămână după ce s-a stins și colega lui, Cornelia Catanga, de aceeași boală. Va fi înmormântat lângă fiul lui, Mihăiță, în Cimitirul Străulești 2. Printre vedetele care au scris pe Facebook la moartea lui se numără și Dan Negru și Marcel PAvel.

Dan Negru: ”S-a dus Ploieșteanu. Povestea dramatică a lui Nea Nelu a fost legată de Mihăiță. O spunea mereu… Mihăiță, băiatul lui, a rămas paralizat la pat în copilărie și un medic i-a spus atunci:

„Dacă vrei să scapi, fă-i un duş fierbinte și deschide geamurile. O să-l traga curentul şi o să moară”. Nea Nelu, tatăl, spunea îngrozit povestea. Și-a îngrijit copilul toată viața, până la 32 de ani când i s-a prăpădit. Azi, nea Nelu l-a reîntâlnit pe Mihăiță.

Am făcut cu nea Nelu audiente de teleieziune istorice, d’alea uriașe, din golden-age-ul televziunii, imposibil de egalat vreodată. Las mai jos un astfel de moment de lăutarie gold. „Regele audientelor, zi-mi ora, ziua și vin!” așa-mi răspundea la telefon.”

Marcel Pavel: ”Of, Doamne, cât de rău îmi pare…! Omul minunat, lăutarul boem, lăutarul de legendă Nelu Ploieșteanu s-a dus printre stele! „Drum bun”, Nea Nelu! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”

Nelu Ploiesteanu si Marcel Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media