large_image_16400

Primaria şi Consiliul Local al comunei Peştera, judeţul Constanţa, reduce tariful la serviciul public de alimentare cu apa.
Astfel, un metru cub de apa va costa 90 de bani.
Acest lucru a fost posibil datorita investiţiilor realizate prin automatizarea serviciului de alimentare cu apa, care este in administrarea directa a primariei Peştera.

‘Consider ca intr-o ţara cu deosebite probleme financiare, cu o rata a şomajului ridicata şi cu o populaţie din ce in ce mai saracita, este de datoria autoritaţilor publice sa reduca birurile puse populaţiei. Noi cei din administraţia publica suntem in slujba cetaţenilor şi le reprezentam interesele. De aceea avem obligaţia morala de a le furniza servicii de cea mai buna calitate la costuri cat mai reduse şi corecte. La acest preţ de 90 de bani pe m3 de apa, primaria Peştera va inregistra şi o marja de profit de peste zece procente, care va fi folosit pentru dezvoltare şi investiţii in comuna’, declara primarul independent Valentin Vrabie.

Reducerea costului apei face parte dintr-o strategie ampla de susţinere a cetaţenilor din comuna.
Localnicii din Peştera mai beneficiaza printre altele de serviciul de salubritate gratuit, internet wi fi gratuit, iar Primaria susţine toate cheltuielile elevilor şi studenţilor.

Comuna Peştera are peste 3500 de locuitori.
Localitatea se afla in judeţul Constanţa, la 60 de km de municipiul Constanţa.

sursa: www.timisoaraexpress.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *