Se spune că sexul este fundamentul unei relații, însă nu este totul. Într-o relație este nevoie de alte câteva ingrediente care să mențină flacăra vie și care, se pare, sunt mult mai importante decât sportul din așternut.

Încrederea

Tot sexul din lume nu va compensa lipsa de încredere într-o relație. Dacă acest ”mic detaliu” nu există, atunci nu sunteți decât doi străini compatibili în așternut. Trebuie să știi că te poți baza pe jumătatea ta și să nu te îndoiești de sentimentele și fidelitatea sa. Gândește-te că ați ajuns la un punct în relație în care vă puneți pe ”tavă” inima și sunteți sinceri unul cu celălalt.

Respect

Între doi parteneri ar trebui să existe respect. Amândoi aveți nevoie de apreciere unul din partea celuilalt, trebuie să prețuiți timpul pe care îl petreceți împreună, spațiul și valorile fiecăruia. Imediat ce se pierde respectul, toată relația este ca pierdută.

Dragostea

Este un sentiment implicit într-o relație, pe care nu îl poți descrie în cuvinte, însă știi atunci când îl ai față de persoana cu care ești implicată în relație. Sexul și dragostea pot face casă bună împreună, ceea ce este ideal pentru un cuplu, însă sunt lucruri total diferite.

Pasiunea

Și nu ne referim la sexul pasional. Este crucial să-i stârnești sentimente puternice iubitului tău, iar dacă și el simte la fel de intens, atunci iubirea voastră este protejată de pasiunea care o guvernează.

Loialitatea

Dacă iubitul tău știe că are din partea ta toată susținerea, acest lucru este extrem de important pentru el, mult mai important decât atunci când faceți nebunii în așternut. Simțindu-ți sprijinul, la rândul lui te va susține și te va proteja. Vei fi cea mai tare echipă, și nu datorită sexului.

Sprijin reciproc

Susținerea se numără printre ingredientele-cheie într-o relație. Dacă știi că ai susținerea iubitului tău pentru absolut orice nebunie, asta îți dă aripi și poți fi capabilă să-ți depășești limitele și să-ți îndeplinești visele cele mai arzătoare.

Comunicarea

Să vorbiți murdar în pat este excitant? Dar știi ce este și mai și? Să vorbiți despre absolut orice vă trece prin cap, fără opreliști. Comunicarea este și ea un factor important pentru ca o relație să meargă ca unsă. Trebuie să nu vă fie teamă să vă deschideți unul în fața celuilalt și să vă exprimați opinia așa cum doriți. Conform studiilor, exprimarea naturală, normală, este cheia către o relație fericită.

sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *