6 Kilograme de Otrava In Colon. Iata Ce Poti Face!

O buna functionare a colonului conduce la o buna functionare a organismului. Acesta joaca un rol important in digestie, imunitate, mentinand de asemenea echilibrul apei din organism. Colonul este o parte a intestinului gros, situandu-se intre cec si rect.

In cazul in care colonul nu functioneaza corect, acesta va stoca deseurile toxice mult mai mult timp decat ar trebui. Un colon nesanatos nu va fi capabil sa elimine eficient aceste deseuri.

In cele din urma, deseurile toxice stocate in colon, vor fi absorbite prin peretii acestuia si vor ajunge direct in fluxul sanguin. In cazul in care avem un colon santos, tranzitul intestinal nu ar trebui sa dureze mai mult de 24 de ore.

Cu toate acestea, obiceiurile alimentare moderne, care implica un consum de alimente procesate, care sunt lipsite de enzime, fibre si nutrienti, vor incetini tranzitul intestinal cu pana la 72 de ore. Acest lucru va crea un colon toxic ce poate stoca pana la 6 kilograme de deseuri extrem de periculoase (cercetare).

Constipatia este semnul cel mai comun al unui colon toxic. Ea apare atunci cand deseurile se misca prea incet prin intestinul gros, provocand eliminari rare si / sau dureroase.

Colon Toxic – Simptome

Simptome digestive:

Constipatie, balonare, diaree, gaze, indigestie, dureri de stomac

Sanatate generala

Dureri articulare si musculare

Tulburari de comportament

Depresie, oboseala, anxietate, ceata in creier, modificari ale dispozitiei, memorie slaba

Sistem imunitar

Sistemul imunitar slab, infectii vaginale sau ale vezicii urinare recurente, eruptii cutanate

Doctorul Bernard Jensen, este unul dintre primii experti care au practicat curatirea colonului, in scopul imbunatatirii calitatii vietii.

In cartea sa destul de populara in intreaga lume „Tissue Cleansing Through Bowel Management”, a explicat complicatiile colonului toxic astfel: „In cazul in care mucusul de la nivelul colonului se ingroasa, acesta va intra inr-o stare de putrefactie. Capilarele sangvine vor incepe sa acumuleze incet toxinele, otravurile si resturile nocive scurse prin peretii colonului.Astfel, toate organele si tesuturile vor fi intoxicate! Este de fapt inceputul autointoxicarii fiziologice”.

„Aceste acumulari din colon pot ajunge la consistenta unei anvelope de camion”, a completat Jensen.

Cea mai eficienta metoda de curatare a colonului pe care o poti face acasa!

Maestrul curatarii, este un program de curatare ce dureaza intre 10 si 16 zile. Acesta a fost dezvoltat in anul 1940, de catre Stanley Burroughs, un medic specialist. In 1976, Burroughs a prezentat acest program de curatire a colonului in cartea sa, „The Master Cleanser”.

Ingrediente:

(Portie unica)

2 linguri de suc de lamaie organic (este suficienta o jumatate de lamaie)

2 linguri de sirop de artar

Un varf de lingurita de piper

200 de ml de apa

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele foarte bine pana cand va deveni un amestec omogen.

Beti acest amestec de 4-6 ori pe zi , timp de minim 10 zile.

Veti simti efectul inca din prima zi, iar dupa ce veti termina acest tratament, va veti alege cu un colon curatat de toxine, si cu o mai buna calitate a vietii!

Vezi articolul original aici.

Sursa: secretele.com
Autor: Calin Petru Barbulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *