Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita au deschis apetitul de weekend romanilor aseara, la  „Vulturii de noapte”! Cu energie inepuizabila, chef de glume si dans, cei trei prieteni si invitatii lor au trecut prin tot felul de provocari.

            Prezenta desavarsita prin eleganta si echilibru, Victor Slav si-a incantat din publicul dupa o vancata binemeritata, prezentatorul oferind  in cadrul show-ului si o supriza inedita, duetul cu Anda Adam. Catalin Cazacu si-a dovedit o data in plus naturaletea dialogului spumos, iar Giani Kirita a depasit cu brio testul de prezentator si si-a dovedit si calitatile actoricesti, intrand in pielea unei blonde focoase.

            Zborul cu parasuta, testul cu faina, sceneta romantica (protagonisti Cazacu si Giani), splendidul miniconcert oferit de Cezar Ouatu, cu interpretari, in maniera muzicii de petrecere, ale unor hituri, povestile spuse cu umor de Daniel Buzdugan si Anda Adam, pe canapeua generoasa a Vulturilor, au tinut telespectatorii in priza ieri pana tarziu, in noapte.

            Exotica Biu Marquetti a incins ieri platoul spectaculos de la „Vulturii de noapte” cu muzica buna si replici savuroase, Giani fiind cel mai adesea „tinta” canteretei. Telespectatorii se vor putea bucura de prezenta talentatei artiste cu origini cubaneze in fiecare editie a show-ului, alaturi de band-ul Hot Play.  

            Emisiunea „Vulturii de noapte” a clasat ieri Kanal D pe locul doi pe publicul National, in intervalul 23:11 – 25:05, cu 3,0% Rating si 13,4% Share, si pe aceeasi pozitie in randul publicului de la orase, cu 3,2% Rating si 13,3% cota de piata, conform datelor furnizate de Kantar Media.

            Nu pierdeti, in fiecare vineri, de la ora 23:15, late night show-ul care te pregateste intens de weekend, „Vulturii de noapte”!    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *