sound check_eurovillage_5

Voltaj a schimbat mai multe ţinute la repetiţii, până au decis ce să îmbrace la semifinal şi la finală.

Toate hainele de scenă ale membrilor Voltaj sunt confecţionate de Florin Dobre, Dar stilul şi desenele sunt semnate de Rodica Pucă, stilista TVR, ca şi concept stilistic. Pantofii băieţilor sunt realizaţi de Mihaela Glăvan, iar bijuteriile sunt de la firma laura8. Printre bijuteriile alese de Călin Goia sau numărat câteva pe post de papion, una dintre ele fiind în formă de cruce, alta în formă de romb. Vestimentaţiile  de pe Red Carpet Opening Ceremony Eurivision ale trupei Voltaj au venit din partea Peek &Cloppemburg. La fel şi pentru Life Ball. Fiecare ţinută de scenă valorează cel puţin 1000 euro, pentru fiecare în parte, iar cele de la deschidere, de pe covorul roşu, purtate de Voltaj costă peste 2000 euro de persoană.

voltajvaliza Voltaj

Voltaj, cu valize a căror design e realizat de Cătălin Botezatu

Trupa Voltaj a plecat la Viena cu valize personalizate de Lamonza, din gama realizată de Cătălin Botezatu. Pe lângă cele al căror design e realizat de Bote, Voltaj a mai primit 5 pentru a le expune pe scenă, ca şi recuzită, iar alte 5 sunt oferite de organizatori, pe scenă fiind în total 10 geamantane.

 Voltaj cu familiile la Viena

Fiecare membru al trupei este însoţit de familie, undele sosind în Capitala Austriei, săptămâna aceasta. Evident, toate costurile pentru rudele acestora sunt suportate chiar de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *