Sotia uneia dintre victimele de la Colectiv e la capatul puternilor. Nu intelege de ce Daniel nu a fost transferat la o clinica din strainatate desi a primit 75.000 de euro de la Gigi Becali.

Sotia lui Daniel Ciobanu este indignata ca sotul sau nu a fost transferat la o clinica din strainatate. Cu toate ca a primit banii necesari de la Gigi Becali, 75.000 de euro, barbatul e in continuare internat in Spitalul de Arsi.

„Un medic de aici mi-a spus ca toti vor muri din cauza septicemiei. Asa mi s-au spus ca nu au nicio sansa. Deja se infecteaza cu propria lor carne. Carnea asta arsa se descompune pe ei”, a spus revoltata sotia lui Daniel Ciobanu.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi a incercat sa lamureasca situatia: „Cazul Ciobanu este unul care s-a mediatizat foarte mult. pacientul Ciobanu este foarte grav. Are arsura de cai respiratorii foarte mare, are si arsura externa de 45 % din suprafata corpului si medicii nostri curanti au considerat ca ar avea mai muotle sanse in strainatate. S-a luat legatura cu israel. Ei au un fel de protocol. Dupa ce medicul lor vede despre ce e vorba da acceptul. Dupa aceea s-a primit acceptul de la spitalul din Tel Aviv, s-au facut demersurile ca sa vina un avion de-al lor. In momentul in care au venit sa-l ia medicul a decis ca nu e in stare foarte sigura pentru a fi transportat. Pacientul Ciobanu este intr-o stare destul de alterata. Nu pot sa raspund pentru ca prognosticul este foarte greu de dat”, a declarat barbatul.

sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *