VIDEO Cutremur de magnitudinea 5,8 în Turcia. Zeci de clădiri au fost avariate

Panică în Turcia după un cutremur de proporții! Zeci de clădiri au fost avariate, anunţă autorităţile. În magazine, unda de şoc a provocat căderea produselor de pe rafturi. Mai multe clădiri au fost avariate, anunţă autorităţile. 17 000 de persoane au murit în urmă cu 20 de ani în urma unui seism.

Cutremur in Turcia! Panica in randul populatiei

În magazine, unda de şoc a provocat căderea produselor de pe rafturi. Seismul a fost urmat de două replici de peste 4 magnitudine. Epicentrul cutremurului a fost localizat în localitatea Acipayam, în provincia Denizli, a anunţat agenţia turcă pentru gestionarea catastrofelor şi pentru situaţii de urgenţă.

Primarul din Acipayam, Hulusi Sevkan, a anunţat că nu s-au raportat imediat victime, dar cutremurul a avariat unele locuinţe.

În Turcia cutremurele sunt frecvente. Peste 17.000 de persoane au murit în 1999, într-un cutremur cu magnitudinea de 7,4, în nod-vestul Turciei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media