GRAND_brunch-15Sonia Argint Ionescu

Monica Colceriu (TVR)Anca Serea

Tatiana Ernuteanu si Oana Mocanu (The Grand)Livia Graur (Prima Tv)

Carmen NegoitaLivia Dila, Tatiana Ernuteanu (PR Specialist)

Vedete, trendsetters, jurnalişti, bloggeri şi oameni de opinie şi-au dat întâlnire joi, de dimineaţă, la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, în restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansării ediţiei de primăvară-vară a revistei The Grand Magazine.

Evenimentul a inaugurat, de asemenea, şi seria de brunch-uri tematice “The Grand & Friends Brunch”.
The Grand Avenue va organiza, periodic, aceste întâlniri, cu scopul de a aduce oamenii cu afinităţi, mai aproape, creându-le un spaţiu şi un set-up potrivite pentru a socializa şi a împărţi un univers comun ca interes.

Noul număr The Grand Magazine este un omagiu adus unui capitol esenţial în existenţa oricui: estetica vieţii, iar invitaţia, pe care v-o lansează, este aceea de a descoperi fericirea în lucrurile mărunte, simple, dar fermecătoare. Cât despre modă, veţi fi surprinşi să descoperiţi în acest număr cum reuşeşte să transforme noţiunea de vintage în forward.

“Din dorinţa de a dărâma barierele imaginare dintre client şi brandurile de lux, pe care le găzduim în “casă”, s-a născut revista The Grand Magazine.
The Grand Magazine permite publicului să aibă contact cu cele mai interesante subiecte din modă, cu informații despre magazinele exclusiviste din The Grand Avenue, precum și cu şedinţe foto spectaculoase, cu cele mai cunoscute branduri la nivel internaţional precum Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli sau Ermanno Scervino”, a declarat Oana Mocanu – Sales & Marketing Manager The Grand.

“Noul număr al revistei este în perfectă armonie cu sezonul actual. Este ludic, plin de culoare, alternează articolele de modă, cu poveşti şi interviuri captivante precum vremea capricioasă şi este suficient de vivid, încât să fie un companion plin de inspiraţie, în călătoriile estivale. Şi, mai presus de toate, oferă emoţie, ceea ce eu cred că este singurul ingredient ce poate face ca un moment, o experienţă, un produs să rămână în memorie”,  a declarat Tatiana Ernuţeanu – Redactor-Şef The Grand Magazine.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat: Livia Graur, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Livia Dilă, Maria Radu, Adina Halas Hungeanu, Tily Niculae, Simona Elena Ţăranu, Ioana Silistaru, Ovidiu Mureşanu, Carmen Negoiţă, Nuami Dinescu, Monica Colceriu, regizorul Blair Deutsch şi Dr. Ovidiu Peneş.

The Grand Magazine este un concept al SCH Grand SRL, fiind o publicație bianuală, cu un număr de peste 20.000 de cititori pe ediție, distribuită în cadrul The Grand Avenue, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Offices, WorldClass at the Grand. The Grand Magazine este publicată de SCH Grand SRL. The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din București, parte a Companiei Grand care deține clădirea din Calea 13 Septembrie 90 – JW Marriott Grand Hotel și World Class at The Grand, precum și mărcile The Grand Offices – spații de birouri și The Grand Parking – parcarea privată cu peste 525 de locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *