646x528unnamed

Călugării budişti şi localnicii îl văd pe Tiberiu Molnar ca pe zeu care vindecă trupurile bolnave. Românul îşi împarte anul în două, stă o lună în Phuket și apoi o lună în Bucureşti sau Timişoara.

Timişoreanul Tiberiu Molnar (40ani), şi-a descoperit pasiunea pentru bioenergie încă de la vârsta de 15 ani. De atunci şi până în prezent a tratat mii de cazuri. De la dureri de cap, probleme ginecologice, epilepsie, astm bronsic, gastrită, răceli până la forme uşoare de afecţiuni benigne.

“Fiecare fiinţă vie are un câmp energetic, o vibraţie. Se spune că atunci când cineva se îmbolnăveşte, au loc modificări în acest câmp. Şedinţa durează unul-două minute, timp în care pacientul stă în picioare sau pe scaun şi bioenergoterapetul lucrează cu mâinile, având loc un schimb de pase energetice. Astfel, în organism încep foarte repede procesele de vindecare.”, susține Molnar.

După o vacanţă petrecută în Thailanda s-a decis să se mute parţial, peste hotare şi să devină îngerul lor vindecător.
„În 2011 am fost cu un grup de prieteni la Phuket. Mi-au plăcut oamenii de acolo, mai ales că, de mic, aveam afinităţi pentru buddhism, Asia. Am citit mult, am preluat din comportametul lor şi am ajuns să îmi însuşesc religia lor. Am devenit fascinat de tot ce am descoperit în Thailanda, de la oameni, mâncare, până la natura virgină şi senzaţia de libertate”, îşi începe povestea Tiberiu Molnar „Au venit la mine localnicii cu probleme de digestie, dureri de spate. Având rezultate foarte bune, a ajuns vestea şi la călugării din Templul Talong”, mai spune Molnar.

Vestea s-a răspândit repede încât zeci de călugări budişti i-au trecut pragul. “Au fost surprinşi. Spuneau că, printre ei, doar cei iniţiaţi la nivel foarte înalt sunt capabili de aşa ceva. E vorba, în special, de călugării chinezi. Mi-au pus multe întrebări despre tehnicile de meditaţie şi relaxare mentală. După două ore în biroul călugărilor, unul dintre ei a sunat la Bangkok şi a dat informaţii mai departe”, a mai spus timişoreanul, care, la plecare a primit de la ei o amuletă.
Tiberiu Molnar este cunoscut ca şi bioenergoterapetul vedetelor, Mihaela Rădulescu l-a testat într-o emisiune tv, în urmă cu 10 ani, iar de atunci, i-au călcat pragul mai multe persoane din showbiz. Până la 16 Decembrie, Tiberiu Molnar poate fi găsit în sediul din zona Piața Domenii, Bucureşti. (Beatrice FILIP)

2 thoughts on “Un român tratează călugării budişti! Tiberiu Molnar face furori în Asia.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *