Un pusti simpatic, David Dobrincu, a lansat videoclipul piesei „Hai” in colaborare cu DeMoga Music

La cei 9 ani ai sai, David Dobrincu, este un model pentru copiii din generația sa caci este foarte ocupat si are o multime de activitati, Iar azi, miercuri, 10 iunie, lansează si primul său videoclip din cariera muzicală.

Pustiul a lucrat cu compozitorii din echipa de la DeMoga Music la melodia „Hai” iar primul său videoclip a fost regizat de regizorul Alex Ceaușu, un eprofesionist in adevaratul sens al cuvantului. Puștiul minune din showbizz își surprinde din nou fanii cu o piesă de vară, fresh produsă de echipa de la DeMoga Music dar și cu primul lui videoclip din carieră în regia lui Alex Ceaușu! Melodia se numește „Hai”, videoclipul a fost filmat pe străzile din București după ce s-a terminat cu izolarea și piesa este exact ce trebuie pentru aceasta perioadă.

Pustiul de 9 ani este foarte talentat

„De multe ori, acordăm prea multă atenție lucrurilor negative, ne concentrăm pe ceea ce ne lipsește și așteptăm ca tot universul să lucreze pentru noi fară a depune prea mult efort. Consider că trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce avem, să nu luam totul de-a gata, să credem în visele noastre și să nu uitam că schimbările mari se fac din pași mici cu multe ore de muncă”, ne-a povestit David Dobrincu. Noua sa melodie abordează stilul pop-dance și se vrea a fi un indemn de a fi mai buni, mai veseli, de a zâmbi mai mult celor din jur și de a ne bucura de lucrurile mărunte. Pentru videoclipul regizat de Alex Ceaușu puștiul a filmat în jur de 5 ore, fiind un actor foarte ascultător. Se poate spune și că are experiență, căci a jucat în mai multe proiecte printre care a avut câteva apariții și în serialul „Vlad” sau proiectul „Lecții de viață”. Puștiul s-a simțit extraordinar la filmări și a fost bucuros că nu a trebuit să filmeze mai multe duble pe străzile din București, acolo unde s-au filmat toate cadrele din videoclipul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media