61735890

Un pompier lansează o ipoteză șocantă cu privire la incendiul devastator din Club Colectiv soldat în prezent cu 56 de morți. Rapiditatea cu care s-a desfășurat incendiul indică faptul că acesta ar fi fost provocat. Pompierul spune că tinerii aflați în Club Colectiv la concertul din 30 octombrie 2015, au ars de vii precum la crematoriu.

Un pompier, pe nume Ady Lupu, a publicat pe facebook concluziile incendiului din Club Colectiv, coroborând informaţiile din media, inclusiv cu documente oficiale, cum ar fi referatul procurorilor în vederea arestării preventive a patronilor clubului. Pompierul susține că în realitate incendiul din Club Colectiv a fost un atentat terorist.

“La ora 22:32:16, imediat după ce artificiile s-au stins se observă cum spaţiul dintre stâlpul de susţinere al imobilului şi scenă rămâne în continuare luminat, iar lumina creşte foarte repede în intensitate acoperind o suprafaţă tot mai mare; Astfel, la ora 22:32:26 se observă, de fapt, cum tavanul situat între stâlpul de susţinere al imobilului şi scenă arde, iar din acesta încep să cadă bucăţi incandescente;”, fragment din Referatul Procurorilor după vizionarea înregistrărilor din Clubul Colectiv.

Tinerii au murit că la Auschwitz, arși ca la crematoriu

“Practic, când au venit pompierii nu au avut ce să stîngă. S-a transformat acea incinta într-un crematoriu în care acele persoane au fost carbonizate, că o camera de gazare, deci cu o mixtură în care în permanentă mai apar alte substanţe care fiecare dintre ele poate că le-am putea contracara, dar împreună nu ştie nimeni ce se poate face cu ele”, a declarat prof. dr. Dan Enescu, directorul Spitalului “Grigore Alexandrescu” la Ambasada Franţei.

Medicul a mai precizat că una dintre fetele care a ajuns la Spitalul Universitar în seară incidentului stătea pe un scaun sub observaţie, nu părea să aibă nimic, dar s-a prăbuşit brusc şi a murit.

“La Colectiv, oamenii au murit precum la Auschwitz. Tinerii aflaţi în club au fost practic gazaţi cu acid cianhidric, acesta fiind folosit şi de nazişti în lagărele din cel de-Al Doilea Război Mondial, au declarat biochimiştii.

Rezultatele analizei chimice, făcută de experţii de la Universitatea Politehnica din București, au confirmat prezenţa acidului în gazul ucigaş.

Componenta gazului emanat de focul izbucnit în noaptea fatidică în club este extrem de complexă.

“Dominanta în componentă gazelor este reprezentată de monoxidul de carbon şi imensă majoritate a pacienţilor, pe baza investigaţiilor efectuate la internare, au demonstrat că erau intoxicaţi cu monoxid de carbon. De asemenea, era prezent în ordinea concentraţiei, în ordinea importanţei: acid ciahidric, monoxid de azot, dioxid de azot, acid clorhidric, toluen şi xilen. Conform comentariului colegilor de la Universitatea Politehnică, o astfel de combinaţie de otrăvuri pentru o fiinţă umană cu greu şi-ar putea-o imagina cineva”, a spus Ioan Lascăr, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca.

Profesorul Dan Enescu, medic chirurg la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, cel care i-a tratat şi pe bebeluşii răniţi în incendiul de la Maternitatea Giuleşti, spune că tocmai această compoziţie toxică face cazul special: Am avut impresia, când i-am văzut, că arată altfel decât am văzut în toată existenţa mea, adică era un lucru pe care nu reuşeam, va daţi seama că, după 20.000 de arsuri, începi să-ţi dai seama când intri în contact cu această patologie, şi îţi dai seama cam cum ar trebui să arate. Era ceva….am şi descris, este ceva pe care nu reuşesc să-l înţeleg. Era tocmai ce aţi auzit adineauri, componentă această de intoxicaţie.

În baza acestor informații și declarații, pompierul a concluzionat tranşant că incendiul de la Colectiv are aspectul unui atentat terorist!

Asistăm la primul asasinat terorist împotriva unor oameni frumoşi şi liberi! Gazare, ardere rapidă, plimbarea morţilor cu salvările, substanţe toxice necunoscute în plămânii victimilor, zeci de morţi instant şi în curând probabil în săptămânile ce vor urmă numărul se va duce spre 100… Am participat la sute de incendii când eram militar, la făbricuţe colegi de-ai mei la Fabrică Policolor şi nu s-a pomenit aşa ceva în toată istoria incendiilor în era “modernă ” să zic . Atâtea victime efectiv gazate şi arse în halul acesta . Nu ştiu de unde sunt imaginile, nu am fost acolo, dar să se moară în halul ăla şi să fie legat de acest caz atâtea “coincidenţe” , asta mă face să mă gândesc la un Crematoriu nazist în 2015. 

Nu cred că tavanul sau buretele a fost spălat cu soluţii imflamabile clasa 3,4,8 ADR din greşeală , iar fumul destul de toxic (clasa 6 ADR) de nici doctorii nu reuşesc să identifice decât 4 mari substanţe în compoziţia gazului ,dintre care şi un acid ce intră la clasa 2.3; 2.1;8 -toxic, inflamabil, corosiv. 

Deci avem un incendiu de la un burete şi nişte substanţe dubioase care nu aveau că caută acolo,dar ce domnule eram într-o fabrică de produs substanţe industriale periculoase ???!!! 

Deci : 263 gaz toxic imflamabil, 265 gaz toxic imflamabil comburant, 436 substanţă solidă imflamabila ce produce gaz toxic, TOC -TOXIC ,COMBURANT,COROSIV (a nu se stinge cu apă A-ASFIXIANT-Clasa 2.2. Clasa 8 substanţe corosive . ŞI TOT CRED UNII CĂ A FOST DOAR ACCIDENT !!!!!! ŞI TOTUL A PORNIT DE LA UN BURETE ŞI NIŞTE LEMN DE BRAD . Buretele am văzut că arde cu putere şi degajă un gaz nociv, flacăra se propagă repede şi toată teoria mea conspiraţionistă poate de prost gust , probabil cade la prima pală de vânt , sunt de-acord , pot fi un idiot , nu-i problema se mai înşală lumea şi va rămâne un alt comentariu tâmpit de pe facebook.

 Mulţi martori declara însă că tavanul care are probabil ceva sute de m/2 s-a aprins tot în timp foarte scurt 12 sec-1 minut! Bineînţeles am auzit de la o prietenă că s-ar fi spălat înainte tavanul cu toluen sau diluat şi apoi s-a pus buretele (trebuie aflat cu ce a fost lipit, sunt întradevăr adezivi foarte toxici şi care la fel propagă flacăra ce se răspândeşte destul de repede)

Mai mult aici.

One thought on “Un pompier aruncă bomba. În Club Colectiv a fost atentat terorist. Au ars de vii ca la crematoriu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *