andreea la coloseo andreea la fontana di trevi

Andreea Dogaru s-a încărcat de energie pozitivă într-o vacanță la Roma, iar Vaticanul a fost cel mai bun loc de inspirație  pentru noua ei colecție, pe care o va prezenta la FashionTv Winter Festival, ce va avea loc în zilele de 19, 20 şi 21 februarie, la Lux Divina- Centru de Evenimente din Brașov.

Designerul Andreea Dogaru s-a bucurat de o vacanță la Roma, unde a vizitat și Vaticanul. Aici, ea a găsit inspirație pentru noua colecție de modă.
”Din punctul meu de vedere, Roma este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Este un încărcat de istorie, un oraș în care m-aș întoarce la nesfârșit. Și, sunt sigură că nu m-aș plictisi. Aici mi-am găsit liniștea sufletească și inspirația pentru următoarea colecție, mai ales că am avut norocul să particip la o audiență susținută chiar de Papa Francisc, unde am avut onoarea să stau la mai puțin de 2 metri de domnia sa. Papa Francisc ne-a binecuvântat pe toți, iar eu am plecat încărcată de energie pozitivă și pregătită pentru noul an. A fost o experiență unică și, mi-am propus, ca la fiecare început de an, să merg la Vatican, pentru una din audiențele Papei. Simt că acest an va fi pentru mine, unul dintre cei mai buni de până acum”, a mărturisit designerul Andreea Dogaru.

andreea si papa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *