CRE_2170 Traistariu 2 okCRE_2178Traistariu okÎn urma distracţiei de care s-a bucurat la Eforie Aqua Park, singurul parc acvatic din sudul litoralului, acolo unde cântă de câteva ori pe săptămână, Mihai Trăistariu a avut parte de aprecieri din partea fanilor şi nu numai.
Îmbracat în boxeri pentru plajă şi afişând trupul bine lucrat la sală, artistul s-a lăsat fotografiat iar pozele au apărut rapid în presă.  În urma acestora, artistul a primit deja, propunerea de a deveni imaginea unei firme ce comercializează lenjerie pentru plajă.  O firmă de underware ( chiloţi, boxeri) m-a contactat acum ceva timp, văzându-mă complet lipsit de inhibiţii şi mi-a propus, evident – contra unei sume de bani… să le fac reclamă la… boxeri, chiloti, costume de baie … Nu pot să vă dezvălui încă nimic, însă… şedinţa foto făcută de ei a ieşit demenţial de bine !… Am primit de la ei 23 de perechi cadou (n.r. boxeri petru plajă) am început să port din ele”, a scris Trăistariu pe contul de socializare.
 
Sport şi distracţie în apă!
Situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa şi Lacul Belona, cel mai nou aquapark şi unicul din sudul litoralului românesc, vă invită să încercaţi cele mai “cool” tobogane acvatice într-un mediu sigur şi sănătos. Buna dispoziţie este întreţinută de o echipă de specialişti, iar în fiecare zi sunt organizate spectacole şi petreceri interactive pentru copii şi adulți, având invitaţi speciali din lumea vedetelor. Parcul acvatic are 8 tobogane, pool bar, zona VIP, food zone. Zilnic, petrecerea e în toi, atât pentru copii, care se bucură de show-urile de excepţie şi de picturi pe chip, cât şi pentru părinţi, care pot face sport în apă, cu echipele de profesionişti. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *