awellaartfinal

Theo Rose revine cu primul single din acest an. Piesa se numeste ‘Awella’ si promite sa aduca bucurie si efervescenta verii celor care o asculta.

‘Awella’ este lansata de Mixton Music, Global Records si Roton. Videoclipul piesei “Awella” a fost filmat in Bucuresti, iar regizor si DoP este Bogdan Daragiu. Theo Rose (Theodora Diaconu) a mai lansat anul trecut single-urile “Pe bune” si “Te quiero” care au cucerit publicul din Romania prin vocea puternica a artistei, personalitatea ei debordanta, frumusetea ei si ritmurile energice ale pieselor.  Theo este eleva a Liceului de Arte Dinu Lipatti unde studiaza canto.

Pana la 15 ani, ea a participat la numeroase festivaluri nationale de muzica, unde in repetate randuri a castigat marele trofeu, a fost catalogata de catre juriu drept „fenomen vocal” si unde a fost descoperita de Catalin Dascalu de la Mixton Music, alaturi de care incepe proiectul Theo Rose.

In vara lui 2014, Theo Rose a pasit in lumea televiziunii in calitate de co-prezentator al talent-show-ului KIDSing de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *