Vedeta TVR își dorește o lume mai bună și luptă pentru asta alături de ceilalți voluntari ai Asociației Lume Bună. Principalele obiective sunt realizarea de acțiuni cultural educative pentru copii, atât în mediul rural cât și în cel urban și acțiuni de responsabilizare socială.

Prezentatoarea emisiunii “Popasuri folclorice” de la TVR 3 își dorește să facă ceva și pentru a aduce un pic de bucurie celor nevoiași. “Îmi doresc să trăiesc într-o Lume mai Bună, îmi doresc ca România să aibă parte de viitoare generații frumoase la minte și suflet. Avem mult de construit și fiecare om implicat contează! De aceea am ales să fiu parte din această echipă”, a declarat Teodora Drăgoi – Pop.

Luna septembrie este luna aniversară pentru proiectul “Călătorie educativă în lumea satului” – proiect inițiat în 2011 prin finanțare UE – programul Tineret în Acțiune. “Pentru a marca această lună aniversară, vom demara ateliere de creativitate după începerea anului școlar în cadrul a trei filiale ale BMB – Biblioteca Metropolitană București”, ne-a mai spus Teodora Drăgoi – Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *