Celebra cântăreață de origine franceză Lara Fabian (49 ani) a susținut joi seară, 12 decembrie, un concert la Craiova. Artista trebuia să cânte în orașul din Bănie pe 17 noiembrie, dar și-a anulat concertul din cauza unor probleme de sănătate, cât și alte două spectacole pe care urma să le susțină la București.

Ea a ajuns la Craiova în noaptea de 11 decembrie, după ce a aterizat la București cu un avion de la Montreal. În spectacolul ei de la Craiova, vedeta a cântat ”Caruso” pentru prima dată cu un tenor român, Bogdan Mihai (37 ani), care a cântat în Japonia și Dubai alături de Angela Gheorghiu. ”O seară pe care nu o voi uită niciodată! Caruso împreună cu splendidă LARA FABIAN, SALA POLIVALENTĂ, CRAIOVA. Momentan sunt sub influență unei bucurii indescriptibile! Promit să revin cu o postare amplă! Îmbrățișez cu toată dragostea publicul craiovean! Ați fost minunați!”, a scris tenorul Bogdan Mihai, fericit că a cântat în duet cu Lara Fabian.

Lara Fabian si Bogdan Mihai
Lara Fabian si Bogdan Mihai

”Multumesc din tot sufletul domnului director Antoniu Zamfir pentru posibilitatea extraordinara de a canta impreuna cu UNICA Lara Fabian ? Multumesc minunatilor mei colegi cu voci de ingeri, maestrului Dumitru Carciumaru, corului si orchestrei Operei Romane Craiova. Multumesc mariei sale publicul pentru caldura cu care a primit in dar arta noastra si pentru ropotele de aplauze ce au incununat succesul unei seri memorabile!

Multumesc lui Dumnezeu, parintilor mei si dragilor mei prieteni Elena Cristiana , Valentin Papuc , Ionescu Anne-Marie SimoneLucian Ionescu si tuturor celor care au fost alaturi de mine la un eveniment atat de important pentru sufletul meu! Un vis devenit realitate!

Lara a fost si este un om pe cat de fermecatoare, impunatoare si eleganta in cantul ei ce atinge perfectiunea, pe atat de generoasa, de umana, de minunata! Acesta este inceputul unei colaborari cu marea artista!
Stay tuned ?

Initial pentru acest concert aveam programat duetul – For always – insa din motive ce nu au tinut de noi ( ma refer la materialul de orchestra, care nu exista in Romania), cu 10 minute inainte de inceperea concertului Lara si cu mine, am decis sa cantam Caruso. Fara o repetitie in prealabil!

Lara mi-a spus: Inchide ochii si lasa-te purtat de muzica! Va iesi frumos!…

O mare artista in fata careia ma inchin cu deosebit respect si nemarginita dragoste!
Multumesc din suflet CRAIOVA”, a completat Bogdan Mihai.

Bogdan Mihai si Lara Fabian
Bogdan Mihai si Lara Fabian au facut spectacol la Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *