sufleteee_opt-692x360

Tehnica Reiki a devenit si mai cunoscuta la noi in tara, cand presa a speculat ca revenirea miraculoasa a lui Gabriel Cotabita a fost posibila prin aceasta tehnica cu origini japoneze.

Teoretic, ea consta in vindecare prin folosirea energiei universale si confera atat celui care primeste, cat si terapeutului o mai buna circulatie in organism a energiei care sustine viata si deblocheaza centrii energetici. Sistemul a fost descoperit la sfarsitul secolului al XIX-lea de japonezul Mikao Usui.

Exista mai multe metode prin care chiar si tu poti alina sufletul unei persoane care se afla la kilometri departare, fara a lua contactul cu ea, scrie teotrandafir.

Tehnici Reiki de vindecare la distanta:

  1. TEHNICA FOTOGRAFIEI

Aceasta este cea mai uzuala metoda prin care poti trimite energia universala cuiva. Scrie numele persoana pe o poza cu ea si deseneaza trei cercuri in linie orizontala. Cel din mijloc trebuie sa fie cel mai mare. Tine fotografia intre palme in timp ce te rogi sau meditezi si vei transmite astfel nu doar gandurile tale pozitive la acea persoana ci si spiritul tau viu.

  1. TEHNICA DEGETULUI

Alege un deget de la o mana care vrei sa fie reprezentarea persoanei pe care doresti s-o vindeci. Invaluie degetul care simbolizeaza persoana aleasa cu celelalte degete, facand miscari in sensul invers miscarii acelor de ceasornic. Poti trimite Reiki de la distanta in acest mod unei persoane sau unui grup mai mare de oameni.

  1. TEHNICA LISTEI

Prin aceasta tehnica poti ajuta mai multe persoane in acelasi timp. Este o tehnica folosita adesea in Asia mai ales asupra elevilor sau studentilor sau, in general, acolo unde exista un grup mai mare de oameni. Scrie numele persoanelor pe o lista si aprinde o lumanare parfumata rostind incet fiecare nume.

  1. TEHNICA VIZUALIZARII

Aceasta metoda este destinata celor avansati. Trebuie sa practici yoga ani de-a randul pentru a ajunge la performanta de vindecare la distanta prin tehnica vizualizarii. Tine in minte imaginea persoanei pe care vrei sa o vindeci si concentreaza-te asupra ochilor ei. In tot acest timp, fa miscari in sensul acelor de ceasornic cu palmele tale.

  1. TEHNICA BEAMING

Deseneaza trei cercuri in aer si tine apoi o mana (cea stanga, de preferinta) la piept, cu palma spre exterior. Apoi atinge cu aceeasi palma genunchiul, tinand-o tot spre exterior. Vei simti cum curge energia universala prin corpul tau. Trimite apoi Reiki deschizandu-ti bratele ca si cum ai trimite un val de caldura catre cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *