Ianna si Distinto refacuta
Chiar daca sunt la mii de kilometri de Romania, dragostea pentru patria natala este la fel de mare, iar departarea de casa si oameni dragi devine uneori o mare durere. Romanii stabiliti in Belgia nu au uitat nicio clipa de radacinile lor, iar Ziua Nationala ce se apropie e pentru ei o adevarata sarbatoare. Si, pentru ca nimic nu le poate alina dorul de casa decat o voce calda, venita de acasa, Ianna Novac a hotarat sa le faca o surpriza placuta, la inceput de Decembrie.

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, frumoasa soprana a fost invitata sa sustina un recital in Bruxelles, Belgia, acolo unde locuieste in prezent un numar impresionant de romani. Spectacolul ce va avea loc pe 2 Decembrie, la Centrul Spiritual Cultural Roman, a fost pregatit pana in cel mai mic detaliu, Ianna dorindu-si, ca de fiecare data, sa ofere publicului ei un moment incarcat de emotie si sensibilitate.

Alaturi de cei trei tenori din trupa Distinto, soprana va fi “cadoul” pe care Fundatia Valente Umane a ales sa il faca romanilor din Belgia, in primul rand, dar si tuturor pasionatilor de pop-opera. Special pentru acest spectacol, Ianna Novac pregateste o surpriza muzicala, la care lucreaza de o buna perioada de timp.

“In sufletul meu simt, iubesc si cant romaneste si asa a fost dintotdeauna. Sunt ani buni de cand Romania m-a ‘adoptat’ si mi-a dat sansa de a-mi implini visele, de a bucura o lume intreaga cu darul pe care l-am primit de la Dumnezeu. Romania mi-a devenit a doua casa, asa ca 1 Decembrie este o sarbatoare foarte importanta pentru mine. E o mare bucurie sa pot fi alaturi de romanii din Belgia in acest moment si sa sarbatorim impreuna. Saptamana aceasta definitivam ultimele lucruri in studio, pentru ca le-am pregatit ceva special, care sper din suflet sa le mai aline dorul de casa si de toti cei dragi ”, a declarat indragita cantareata.

Spectacol memorabil alaturi de cei mai celebri tenori romani

Miercurea viitoare, Ianna Novac si-a propus sa faca un spectacol de neuitat la Bruxelles, acolo unde va urca pe scena intr-un recital de exceptie. Alaturi de formatia Distinto, formata din Octavian Dobrota, Marius Olteanu si Mihai Radu, soprana promite romanilor din Belgia ca vor avea parte de o sarbatoare ca la carte, cu multa muzica buna. Cei trei tenori au pregatit, de asemenea, numeroase surprize, insa, publicul le va descoperi pe toate la timpul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *