Stefan Banica

Artistul a lansat un nou single cu videoclip – „Gura, taci!”- si urmeaza un turneu national cu acelasi nume.

 Stefan Banica a lansat astazi un nou cantec si videoclip – „Gura, taci!” – ce a fost precedat de o campanie cu acelasi nume, derulata timp de doua saptamani in mediul online, pe youtube si pe pagina sa de facebook: www.facebook.com/StefanBanicaOfficial. In cadrul acestei campanii, lui Stefan Banica i s-au alaturat persoane publice, prieteni si colegi, din mai multe domenii de activitate.

 „Gura, taci!” este o prima piesa dintr-un proiect mai mare, pe care Stefan Banica il pregateste in colaborare cu Ha Ha Ha Production si MediaPro Music.

 Videoclipul „Gura, taci!”, in regia lui Bogdan Daragiu, poate fi urmarit aici: 

 “ Totul a pornit de la o gluma pe care o faceam cu un amic de-al meu si ziceam: daca m-as porni eu sa spun ce stiu …, dar mai bine: gura, taci! De la o joaca a devenit un cantec in toata regula. Tu ii vorbesti inimii, ii spui ce simti, dar mintea iti ordona “gura, taci!”, lucru care ni se intampla tuturor in viata de zi cu zi. “Gura, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales in contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e vesela, plina de ritm si energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmari din ultimii ani, ne-am distrat toti. Multumesc tuturor colegilor si prietenilor mei din teatru, film, muzica, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper sa va placa noul meu cantec! Daca nu, “gura, taci! 🙂– a declarat Stefan Banica.

Lansarea noului single Stefan Banica -“Gura, taci!” aduce cu sine si derularea unui turneu national cu acelasi nume, care va cuprinde 8 orase: 

Galati  – 29 oct, Casa de Cultura a Sindicatelor

Constanta – 30 oct, Casa de Cultura a Sindicatelor

Timisoara – 11 nov, Filarmonica “Banatul”

Craiova – 12 nov, Sala Sporturilor

Brasov – 17 nov, Sala Patria

Bacau – 18 nov, Teatrul de Vara “Radu Beligan”

Iasi – 19 nov, Sala Sporturilor

Suceava – 20 nov, Casa de Cultura a Sindicatelor

Toate concertele din cadrul turneului vor incepe la ora 19:30, iar biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

Piesa „Gura, taci!” poate fi urmarita de astazi pe youtube si, bineinteles, va putea fi ascultata in concertele sustinute de Stefan Banica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *