“Este o mască de silicon pentru film, care costă între 10.000 și 20.000 de dolari”

Spiridușul Dobby, din filmul “Harry Potter”, este una dintre cele mai spectaculoase măști care va apărea în prima ediție “Scena misterelor”, emisiunea prezentată de Dan Negru, din 28 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Este vorba despre o mască de silicon destinată producțiilor cinematografice, o mască scumpă, care se realizează în cel puțin o lună de zile.

Este o mască de silicon complexă, pentru film,  la care se lucrează între o lună și două luni de zile, și ale cărei costuri sunt cuprinse între 10.000 și 20.000 de dolari”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

De asemenea, vedetei care se ascunde în spatele ei i-a fost destul de dificil să o poarte. “Masca a fost greu de ținut de vedeta din spatele ei, din cauză că fața îi transpira și sub mască se formau “lacrimi” de lipici”, explică Andreea Rădulescu.

La “Scena misterelor”, două tabere formate din zece vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase. Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. Celebritățile care se ascund în spatele măștilor sunt dintre cele mai diverse: de la mari actori de cinema, legende sportive și staruri din muzică, la vedete de televiziune și politicieni.

Prima ediție a show-ului prezentat de Dan Negru va aduce față în față tabăra formată din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Antonia și Liviu Teodorescu și tabăra din care fac parte Dorian Popa, Rona Hartner, Alex Velea, Sorana Mohamad și nea Mărin Barbu. Cu toții vor avea misiunea să afle cine sunt starurile sub acoperire de pe “Scena misterelor”.

Cine este vedeta care se ascunde în spatele spiridușului Dobby, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 28 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a show-ului “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *