Spectacol pe ritmuri de rock&roll si gypsy, sambata aceasta, la “Imi place dansul”! #Concurentii emisiunii se intrec in coregrafii pline de pasiune

Sambata aceasta, la “Imi place dansul”, telespectatorii sunt invitati la bucurie, spectacol si divertisment, intr-o noua editie antrenanta a show-ului difuzat la Kanal D, incepand cu ora 22:00. Fie ca vor evolua artistic pe ritmuri de rock&roll sau pe muzica vibranta a stilului gypsy, dansatorii vor oferi momente unice sambata seara, atat juratilor, cat si publicului telespectator.

Imi place dansul la Kanal D
Imi place dansul

Scena de la “Imi place dansul” va fi acaparata de momentele de dans tiganesc, un adevarat carusel de culori si ritmuri dansante naucitoare. Concurentii vor aduce in fata publicului o lume care va ului prin indrazneala cu care acestia dau frau liber miscarii pline de patos.

“Cea mai frumoasa echipa pe aceasta scena a fost astazi aici, la numarul tau. Fetele sunt foarte bine instruite. Dans greu, prea putin spus. Imi place ca tu ai ales din acest stil de dans tiganesc acel rafinament, acea eleganta a culturii lor. Ti-ai facut temele foarte bine pentru seara aceasta”, spune CRBL despre momentul de dans pus in scena de o concurenta.

O adevarata poezie nomanda, cu fuste viu colorate, salbe si pasiune, va capata forta in fata juratilor emisiunii.

Telespectatorii vor simti live atmosfera unui show grandios, transmisa de concurentii care vor performa in pasi de dans pe ritmuri de rock&roll. Pline de energie si incarcate de acrobatii ritmice, momentele artistice de rock&roll pregatite sambata aceasta de concurentii de la “Imi place dansul” ii vor transporta in timp, pe nostalgicii anilor in care acest stil de dans exploziv era nelipsit de pe ringurile de dans.

Nu ratati o noua editie a show-ului “Imi place dansul”, difuzata sambata aceasta, 12 octombrie, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media