Sotii Zenga walter zenga

La doar o luna dupa ce “Manualul Mamicii ZEN” by Raluca Zenga a vazut lumina tiparului, Walter Zenga a lansat cartea antrenorului zen!

La scurta vreme dupa ce sotia sa, Raluca Zenga, a lansat “Manualul Mamicii Zen”, mai precis acum o luna, iata ca si sotul sau, celebrul Walter Zenga, dezvaluie din culisele vietii de antrenor in cea mai noua carte a sa „Coach ZEN”. Astfel, cei doi se completeaza de minune, nu doar in viata de cuplu si familie, ci si profesional vorbind! De altfel, primul tiraj al cartii “Coach ZEN” a fost epuizat in doar trei zile de la lansarea in Italia. In plus, Walter Zenga a primit propunerea de a tipari cartea sa de succes si la Editura Integral din Bucuresti, acolo unde a vazut lumina tiparului “Manualul Mamicii ZEN”, al sotiei sale.

„Ne completăm in viața, acum și in librării! „Coach ZEN” și Mama ZEN…o frumoasă poveste de dragoste, cu doi copii minunați…și fotbal pe pâine, pasiune in teren și in viața de zi cu zi! Felicitări soțului meu Walter Zenga pentru noua sa carte, scrisă cu franchețea și intensitatea care il caracterizează…carisma sa de campion transpare in fiecare rând!”, a scris Raluca pe pagina sa de Facebook.

“Autorii Zenga: fiecare dintre noi este mândru de cartea celuilalt- „C O A C H” și „Manualul mămicii ZEN”, publicate la distanța de o lună! Because you complete me!”, a mai scris Mamica Zen pe pagina ei oficiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *