Unul dintre cei mai sexy si talentati interpreti de muzica populara are multa treaba de cand si-a schimbat look-ul si a reusit sa slabeasca considerabil.

Solistul de muzica populara Gabriel Dumitru a facut o schimbare spectaculoasa de stil muzical si in acelasi timp si una de look. Pentru ca tanarul interpret de muzica populara a inregistart o noua melodie care se numeste „Femeia, femeia, ea e lacatul si cheia”  si la care a filmat un nou videoclip alaturi de Formatia Formula 9, mai multi instrumentisti.

Gabriel Dumitru

„Este un cadou din partea mea in luna martie pentru femeile din toata tara, in luna lui martisor. Vreau sa lansez noul videoclip pe 6 martie, de luna femeii. Pentru acesta am filmat intr un alt stil, timp de cateva ore. Si eu am primit cadou tinuta de la Antonio Gatti, care are marimi speciale pentru mine. Au niste haine speciale care mi se potrivesc special”, ne-a marturisit solistul dupa filmarile videoclipului. Tanarul solist de muzica populara incearca sa cucereasca publicul cu mai multe stiluri muzicala, iar anul trecut a incercat stilul dance, interpretatnd piesa „Boca Boca”. Anul acesta va schimba din nou inca o data stilul si va canta muzica si de petrecere pe langa cea populara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *