UPDATE: Reacția Mitropoliei Moldovei și a Bucovinei!

“Urmărim cu foartă multă atenție cazul de la Huși. Am vizualizat astăzi acele imagini, care însă nu prezintă explicit chipurile celor două persoane. Ar fi foarte dureros dacă acele imagini se dovedesc a fi reale. Nădăjduim să nu fie. Noi nu avem acele înregistrări, pentru a ne putea pronunța”, a declarat Marian Timofte, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

UPDATE: Reacția Bisericii Ortodoxe Române!

“Biserica Ortodoxă Română nu poate trece cu vederea un caz de o asemenea gravitate. Din pacate nu ne putem pronunța pâna când autoritațile judiciare vor proba vericiditatea lor indubitabilă. Și dacă se dovedește fără drept de apel că personajul principal în acea înregistrare este Episcopul de Huși, atunci în mod firesc se va convoca Sinodul Mitropolitan de la Iași.” a declarat purtătorul de cuvând al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Banescu.

UPDATE: Episcopul va fi chemat în fața Mitropolitului!

Patriarhia Română spune că, în cazul în care filmarea se va dovedi reală, Episcopul Corneliu va fi chemat în fața Sinodului Mitropolitan, caz în care IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei, va trebui să ia o decizie în acest caz extrem de grav. Cel mai probabil, în urma publicarii acestei filmari, Corneliu Onila va fi caterisit din rândul slujitorilor BOR. In privința filmarii, veridicitatea acesteia este dată de faptul că DNA deține acest filmuleț, plus alte opt asemenea filme. Ca atare, cerem public organelor judiciare sa ne spună dacă pe filmari apare sau nu Episcopul Hușilor.

Stire initiala:

SCANDAL… In urmă cu puțin timp, televiziunea de știri Antena 3 a preluat imagini de la cancan.ro, în care Episcopul Hușilor apare în imagini compromițatoare, în compania unui tânar în veșminte negre, cu care se săruta. Pe filmare se vede cum Episcopul îi face o injecție tânarului, dupa care se săruta și are loc o partidă de sex oral. Patriarhia Româna este reținută pe baza acestui mega-scandal sexual și spune că așteaptă veridicitatea filmulețului. Vom reveni cu amănunte.

Sursa: vremeanoua.ro

Sursa video: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *