badea bul analize

Autorităţile din România au condamnat la moarte un brand românesc fără a avea niciun fel de acoperire, iată că Lactate Brădet este victimă  în scandalul bebeluşului diagnosticat cu SHU în Italia.

Autorităţile din Italia, ca şi cele dinLactate Brădet făără a avea nicio dovadă clară că brânza produsă de producătorul autohton este cea care a generat isteria naţională şi international. După rezultatul analizelor din Italia care infirmă că brânza Bradet infirmă ca îmbolnăvirea bebeluşului, autorităţile italiene se scuzăşi spun: „s-a produs o eroare„.

„În tot acest scandal patronal Brădet este bulversat total și nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă. „Sunt alături de familiile bebelușilor infectați, dar suntem în continuare arătați cu degetul fără a fi vinovați. Nu mai înțeleg nicmic din ce se întâmplă, sper ca în seasul al 12-lea autoritățile să își facă treaba și să descopere care este sursa reală a îmbolnăvirii bebelușilor. Noi, și ma refer aici la familia mea, și la familiile angajațiilor noștrii, trăim de mai bine de două săptămâni într-o tensiune continua. Vrem răspunsuri clare din partea autorităților”, precizează Marius Badea, patronal Lactate Brădet.

sursa: ziarobiectiv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *