rege-de-inima-neagra

Semnificațiile cărților de joc

colaj-carti-de-joc1

  1. Valetul de romb – Ești o persoană romantică și visătoare, cu un suflet bun, iar defectul tău major este că te pui pe ultimul loc în topul propriilor priorități. Adică preferi să îi ajuți pe alții cât poți de mult, fără să te gândești prea mult la tine. Te emoționează copiii, bătrânii și animalele și, dacă ai putea, ți-ai dedica viața numai cauzelor nobile. Din fericire, persoanele de lângă tine știu ce fel de om ești, așa că primești mereu dragostea și atenția de care ai nevoie pentru a continua să lupți pentru alții.
  2. Asul de inimă neagră – Ești o persoană introvertită, căreia nu îi place să se deschidă în fața oricui. Ai secretele tale și ți se pare absolut normal să le păstrezi doar pentru tine. Problema ta majoră e reprezentată de egoism însă. Nu ar fi rău să înveți să îi ajuți pe cei din jurul tău, atunci când au nevoie, sau să nu mai păstrezi tot ce-i mai bun pentru tine. Bunătatea se poate exersa…
  3. Jokerul – Ești cea mai amuzantă persoană din grupul tău de prieteni și știi asta. Jokerul te caracterizează foarte bine. Chiar dacă ești mereu cu zâmbetul pe buze sau ai o replică bună la îndemână, asta nu înseamnă că ceilalți nu te iau în serios. Din contră. Toată lumea îți apreciază buna dispoziție, dar și faptul că nu te iei prea mult în serios. Ești ca o gură de aer proaspăt în haosul cotidian!
  4. Dama de treflă – Ești o persoană puternică, care știe ce vrea de la viață. Ai reușit să-ți duci la bun sfârșit toate planurile de până acum, așa că nimeni și nimic nu te poate opri. Curajul, inteligența, gândirea analitică și diplomația te-au ajutat să ajungi unde ești astăzi și ele sunt și cele mai importante calități ale tale.
  5. Regele de inimă roșie – Ești o persoană pasională, atât în dragoste, cât și în afaceri. Tot ce faci vine din suflet și nu ai putea trăi niciodată alături de o persoană pe care să nu o iubești cu toată ființa ta sau de niște colegi pe care să nu îi admiri. Crezi în valori bune, dar mai presus de toate crezi în iubire, iar asta contează cel mai mult!
  6. Cartea ascunsă – Ai ales această carte ascunsă pentru că ești o persoană căreia îi plac misterele. Te fascinează secretele de orice fel și nu pentru că te fac să le deslușești, ci din contră, pentru că și tu ești o persoană pe care cei din jur o înțeleg cu greutate… Ești un mister pentru mulți, iar asta nu poate decât să te bucure!

sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *