Seeya da iar lovitura in strainatate cu noul single „Lollipop”

Dupa succesul fulminant cu „Chocolata”, „BonBon”, „Boca Boca” sau „Tocame” feat Efendi,  Seeya revine cu un hit de vara – „Lollipop”. Si de aceasta data, artista a reusit sa cucereasca inimile ascultatorilor din Romaniei si strainatate, la nicio zi de la lansarea noului single. Astfel ca, piesa abia lansata a si fost ceruta si licentiata in Rusia, tara cu care are un contract cu cea mai mare casa de discuri de acolo.
Mai mult de atat, talentata cantareata, de la TommoProduction, spune ca acest single va deschide concertul Rihannei, din Kazahstan, de pe 6 iulie, unde va canta in cadrul unui eveniment privat.

Pentru piesa ‘Lollipop’, am mari emoții,  deoarece am mare încredere in ea. Abia am lansat-o si, deja, am feedback-uri foarte bune, atat din din România cat si de peste hotare. Abia aștept sa o cant in deschiderea concertului susținut de Rihanna, pe 6 iulie, in Kazahstan…cu siguranța si ei ii va plăcea mult! Piesa va cuceri topurile din strainatate si, de ce nu,  sper ca si de la noi ! Deja, lumea încarcă filmulețe cântând piesa ‘Lollipop’.” –  Seeya
Noul single „Lollipop” a fost compus de Bogdan Tommo, Masy si artista, iar productia apartine TommoProduction.
Cu siguranta o vei auzi toata vara, pentru ca va fi HIT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *