salon-refacuta
Sylvia este una dintre artistele care preferă schimbările de look. A avut părul vopsit în diferite nuanțe, ba lung, ba scurt, însă niciodată ca acum. Solista s-a vopsit argintiu și și-a încrețit părul.
 
Aproape să nu fie recunoscută. Așa a fost Sylvia, partenera de scenă a lui Dj Rynno, la evenimentul  de deschidere a unui salon  de înfrumusețare, din Mega Mall București. Îmbrăcată cu o bluză gri și o fustă neagră, lungă, solista a ieșit în evidență datorită coafurii sale ieșite din comun. Artista a mers la coafor și a cerut o coafură afro, așa că specialiștii i-au transformat părul în sute de inelușe, dar i-au schimbat și culoare, din șaten în blond-gri. Sylvia a întors toate privirile și a fost o apariție inedită la evenimentul respectiv.
Salonul de epilare definitivă Nomasvello Bucuresti Mega Mall, situat la nivel -1 și-a deschis ușile în data de 16 septembrie 2016 și oferă clienților serviciile premium  ale brandului numărul 1 în Lume în Tratamente Cosmetice cu IPL (lumina intens pulsată): No+Vello.
În prezent, există peste 1000 centre No+Vello active, deschise în 16 țări de pe 3 continente.
Centrul Nomasvello București Mega Mall vine în ajutorul clienților cu tratamente de Epilare Definitivă și Rejuvenare Facială cu IPL, precum și terapii faciale cu tehnologia Proskin, care acționează prin ultrasunete și energie galvanică. Prin epilare definitivă se elimină pilozitatea nedorită și se tratează foliculită, iar prin rejuvenare se estompează ridurile, petele și urmele de acnee. Curățarea facială în profunzime ProSkin previne apariția coșurilor și elimină punctele negre, fără durere și în doar 15 minute. Epilarea definitivă cu IPL este eficientă chiar și pe piele bronzată, pin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, în timp ce alte metode, precum epilarea cu laser, nu tratează pielea închisă la culoare. Aparatura din salonul Nomasvello București Mega Mall este proprie și dezvoltata de No+Vello Spania. Personalul centrului este specializat să lucreze cu tehnologia IPL fiind instruit după un protocol de lucru internațional.
Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, au rezultate încă de la prima ședință și au prețuri avantajoase- doar 30 euro pe zona tratată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *