Stelian Savu sau SAVE îl ştiţi atât de la concursul de interpretare de la „Eurovision” cât şi de la alte producţii de televiziune, care au fost difuzate la Antena 1.

Save

iTânărul cu o voce minunată s-a făcut remarcat în lumea muzicii prin talentul său, iar acum a decis să facă o schimbare importantă de look. Astfel că pentru viitor el va pregăti piese noi într-un alt stil, senzaţional, care îi va surprinde pe fanii lui. „Nu sunt adeptul schimbarii, mai ales daca vine vorba despre look si stil.
Imi place sa raman pe o zona anume si sa merg inainte cu ea. Insa aceasta schimbare aduce cu sine si o schimbare in muzica pe care o fac. Urmeaza muzica noua la orizont, asa ca urmariti activitatea SAVE. Am avut parte de o schimbare radicală şi de hairstyling s-a ocupat Adrian Colesnicuc, Alessadra Dumitru şi Ovidiu Mihalcea. De styling s-a ocupat Adrian Colesniuc şi am fost pozat de George Grădinaru”, ne-a povestit SAVE. Pe simpaticul solist îl puteti gasi pe Instagram – save.is  sau pe Facebook – SAVE. Solistul promite multe surprize dar fanii trebuie doar sa aibe rabdare. Surprizele nu vor întârzia sa apara, iar 2019 cu siguranţă va fi al lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *