Rugăciune pentru spor către Sf. Apostol și Evanghelist Matei!

speri

Sfantul Apostol si Evanghelist Matei, este guvernatorul zodiei Capricornului. El este cunoscut in traditia Bisericii ca fiind vamesul care a renuntat de buna voie la toata bunastarea lumeasca pentru a-l urma pe Iisus.

Tot el este cel care a consemnat toate evenimentele la care a luat parte la opt ani dupa Inaltare. El simbolizeaza arhietipul Diplomatiei. Indiferent de zodia din care faci parte, il poti invoca in situatii limita in care te confrunti cu probleme materiale severe si doresti sa iti solutionezi problema.
Vei aprinde 4 lumanari de culoare verde pe care le dispui in forma de patrat. Lumanarile le poti aprinde in orice zi, la orice ora doresti. Ordinea de aprindere este urmatoarea: lumanarea din stanga sus e prima, apoi cea din dreapta jos, urmeaza stanga jos si dreapta sus. Vei rosti:

,,Sfinte Apostol si Evanghelist Matei, te chem cu trupul meu, cu sufletul meu cu spiritul meu. Ridica de pe umerii mei povara saraciei si da-mi drum drept si lumina. Arata-mi calea, solutia, oamenii si locurile in care pot beneficia de toate informatiile necesare pentru a ma elibera de aceasta situatie. Adu-i in preajma mea pe cei ce ma pot ajuta si deschide-mi ochii a ii pot recunoaste!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media