Se începe cu semnul Crucii spunându-se:
În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin.

Apoi se spune Crezul.

Doamne Dumnezeule, Tatăl, Fiul, și Duhul Sfânt; o, Fecioară Neprihănită; o, îngerilor și Arhanghelilor; și voi sfinți ai Paradisului; coborâți asupra mea.

Preasfântă Treime, umple viața mea cu prezența ta divină. Ajută-mă să fac voința ta pentru a fi cât mai asemănător cu Iisus.
Îndepărtează de la mine toate forțele răului, nimicește-le, pentru ca eu să pot face binele. Îndepărtează de la mine vrăjile, magia neagră, liturghiile negre, făcăturile, legăturile, blestemele, deochiatul; riturile și cultul satanic, consacrările la diavol. Rupe orice legătură cu satana, cu magiile și cu toate persoanele diabolice: vii sau morți. Îndepărtează de la mine orice influență, chinuire, posedare, obsesie diabolică, piedici de ordin afectiv și spiritual, orice formă malefică care împiedică munca, studiul, căsătoria, sănătatea și pacea în familie; tot ceea ce este rău, păcat, orgoliu, invidie, gelozie, ură, răzbunare, perfidie; boală fizică, psihică, morală, spirituală, diabolică. Alungă toate aceste rele în infern ca să nu mă mai atingă vreodată pe mine și pe nicio altă făptură din lume.

Prin puterea lui Dumnezeu Tatăl, în numele Mântuitorului nostru Iisus Christos, prin mijlocirea Neprihănitei Fecioare Maria, a tururor Sfinților, să fugă de la mine toate duhurile necurate și cei care mă chinuiesc; în numele lui Iisus. Îndepărtați-vă de la mine, lăsați-mă acum în pace pentru totdeauna și duceți-vă în iadul cel veșnic, înlănțuiți de sfinții Arhangheli Mihail, Gabriel și Rafael, de îngerii noștri păzitori și striviți de călcâiul Sfintei Fecioare Neprihănite. Amin.
Se spune: Tatăl nostru…

sursa: uniuneaspirituala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *