10409504_953697234681233_2112350105600221666_n 20150514_113035
Roxana Ciuhulescu a prezentat cel ai mare si mai inedit eveniment din domeniul utilajelor de constructii.
Timp de două zile Bolintin Deal, o mica localitate situata pe Autostrada Bucuresti-Pitesti la km 23,5 a fost „scena” celei mai inedite „piese de teatru” din Romania. Unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje de construcţii din lume si-a prezentat utilajele intr-un mod inedit. Urmand exemplul firmei-sora din Austria, reprezentanta Liebherr din Romania a organizat un show exceptional in care am putut vedea utilaje grele de zeci de tone, facand demonstratii de forta, dar si de finete in moduri inedited, si de-a dreptul impresionante: ne-am jucat cu baloanele eliberate din graiferul unui excavator pe pneuri industrial, am vazut un excavator deplasandu-se in „flic-flacuri” pe senile si am fost de-a dreptul impresionati cand am baut bere din sticla pe care a desfacut-o un excavator cu unul din dintii cupei. Acest impresionat spectacol a fost organizat de Liebherr in parteneriat cu Mercedes Benz – care a prezentat de asemenea cateva din produsele pe care le au in clasa de camioane, Goodyear – care echipeaza atat utilaje Liebherr cat si autoutilitare si automobile Mercedes.

Moderatoarea evenimentului, Roxana Ciuhulescu a prezentat utilajele care intrau in scena, pe melodii alese special pentru a reprezenta dimensiunile si capacitatile utilajelor. Roxana a fost chiar si toreador, pentru unul din utilaje, si s-a plimbat cu unul din cele mai spectaculoase camioane, pe care Mercedes Benz le are in portofoliu. Roxana nu a fost insa, singura care a avut ocazia sa se plimbe cu utilajele si autocamioanele prezente la eveniment. Oricine a fost prezent la show a putut sa simta pe propria-i piele, cum e sa operezi un utilaj de un asemenea gabarit. Am avut chiar ocazia sa jucam fotbal cu o pompa de beton si sa castigam premii la „roata norocului”, incercand sa incarcam in cupa unui excavator, cantitatea de material pe care am nimerit-o, invartind roata norocului.

Finalul showului a fost de-a dreptul impresionant! Un moment parca scos din Jurasicpark, dupa cum bine a spus Roxana Ciuhulescu. Toate utilajele au venit spre centrul „scenei” si s-au urcat pe rampa de balast pe care au „jucat” in timpul spectacolului, claxonand, miscandu-si bratele, atasamentele si aprinzand si stingand luminile pentru a multumi si pentru a-si lua „la revedere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *